LEGO Opbevaringshoved – lille, græskar 5006590

Lille LEGO opbevaringshoved den sjove mde at holde orden p

storage head small pumpkin 5006590
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006590 SKU

Dette orange LEGO Opbevaringshoved er perfekt, når LEGO fans skal holde styr på klodser, kontorartikler og andre småting. Den opskalerede version af det ikoniske LEGO minifigurhoved er fremstillet af slidstærk plast og forestiller et smilende græskaransigt med et låg, der kan løftes af. Det er perfekt til at dele ud af snacks til halloween eller …

Læs mere...

Priser LEGO Opbevaringshoved – lille, græskar 5006590

LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Opbevaringshoved – lille, græskar 5006590

Dette orange LEGO Opbevaringshoved er perfekt, når LEGO fans skal holde styr på klodser, kontorartikler og andre småting. Den opskalerede version af det ikoniske LEGO minifigurhoved er fremstillet af slidstærk plast og forestiller et smilende græskaransigt med et låg, der kan løftes af. Det er perfekt til at dele ud af snacks til halloween eller som uhyggelig pynt på ethvert værelse. Nemt og effektivt at kombinere med andre LEGO indretningselementer.

  • Stilfuldt og sjovt – Opskaleret LEGO minifigurhoved designet som et udskåret græskar med aftageligt låg.
  • Et ansigt til enhver fan – Denne stabelbare opbevaringsløsning er fremstillet af slidstærkt polypropylen og fås i forskellige størrelser og med forskellige ansigtsudtryk.
  • Perfekt til små ting – Denne opbevaringsbeholder er over 18 cm høj og 16 cm i diameter, så den er ideel til at holde styr på små stumper i hverdagen.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Opbevaringshoved – lille, græskar
SKU
5006590
EAN
5711938032821
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
130 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.