LEGO Opbevaringshoved – lille, skelet 5006591

Lille LEGO opbevaringsbeholder i et klodskranium

storage head small skeleton 5006591
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006591 SKU

LEGO fans vil elske at holde styr på småting med dette uhyggelige LEGO opbevaringshoved, der er perfekt til klodser, kontorartikler og meget andet, og som giver ethvert værelse et strejf af skræmmende sjov. Den opskalerede version af det ikoniske LEGO minifigurhoved er fremstillet af slidstærk plast og forestiller ansigtet af et smilende skelet med et …

Læs mere...

Priser LEGO Opbevaringshoved – lille, skelet 5006591

LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Opbevaringshoved – lille, skelet 5006591

LEGO fans vil elske at holde styr på småting med dette uhyggelige LEGO opbevaringshoved, der er perfekt til klodser, kontorartikler og meget andet, og som giver ethvert værelse et strejf af skræmmende sjov. Den opskalerede version af det ikoniske LEGO minifigurhoved er fremstillet af slidstærk plast og forestiller ansigtet af et smilende skelet med et låg, som kan løftes af. Det vil være fremragende til halloween-snacks og er nemt og effektivt at kombinere med andre LEGO indretningselementer.

  • Uhyggelig opbevaring – Opskaleret LEGO minifigurhoved med aftageligt låg og smilende kranie.
  • Et ansigt til enhver fan – Denne stabelbare opbevaringsløsning er fremstillet af slidstærkt polypropylen og fås i forskellige størrelser og med forskellige ansigtsudtryk.
  • Perfekt til små ting – Denne lille beholder er over 18 cm høj og 16 cm i diameter, så den er ideel til at holde styr på små stumper i hverdagen.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Opbevaringshoved – lille, skelet
SKU
5006591
EAN
5711938030872
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
130 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.