LEGO 41429 Heartlake flyvemaskine

Bygbart flylegesæt til timevis af sjov sommerrejseleg

lego 41429 heartlake flyvemaskine
  • 574 Dele
  • LEGO Friends Tema
  • 41429 SKU

Kun fantasien sætter grænser med den seje Heartlake flyvemaskine (41429). Ombord på dette detaljefyldte flylegetøj vil børn opdage endeløse sjove og kreative rejsescenarier, takket være de mange smarte funktioner og tilbehøret.Børn kan skabe sjove flyeventyr med de bygbare minidukkefigurer af LEGO® Friends Stephanie og Olivia. De kan tjekke dem ind og hjælpe dem ombord, eller …

Læs mere...

Priser LEGO 41429 Heartlake flyvemaskine

Lego.com LEGO.com 519 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO 41429 Heartlake flyvemaskine

  • Kun fantasien sætter grænser med den seje Heartlake flyvemaskine (41429). Ombord på dette detaljefyldte flylegetøj vil børn opdage endeløse sjove og kreative rejsescenarier, takket være de mange smarte funktioner og tilbehøret.
  • Børn kan skabe sjove flyeventyr med de bygbare minidukkefigurer af LEGO Friends Stephanie og Olivia. De kan tjekke dem ind og hjælpe dem ombord, eller de kan lade som om, de flyver flyet med pilotfiguren i cockpittet.
  • Sættet indeholder et cockpit, bevægelig madvogn med flysnacks og toiletområde. Kufferterne kommer i lastrummet. Kabinen kan åbnes for at afsløre hængslede bagagerum, og der er en check-in-skranke og en boardingtrappe.
  • Dette rejselegesæt med 574 elementer er en fremragende gave til børn fra 7 år, der elsker skøre legetøjsfartøjer og har en smule byggeerfaring. Dette er en stimulerende byggeoplevelse og vil give en følelse af stolthed, når byggeriet er færdigt.
  • Dette flylegetøj er over 13 cm højt, 36 cm langt og 33 cm bredt. Eftersom alle LEGO sæt er kompatible, er dette fantastiske legetøj nemt at kombinere med alle de LEGO klodser, som børn har derhjemme, så legen kan blive virkelig kreativ!
  • Dynamisk leg er en del af oplevelsen. Der er masser af seje bevægelige dele, såsom de hængslede rum til håndbagage og den rullende madvogn. Intet behov for batterier – dette ferielegetøj flyver udelukkende på børns fantasi!
  • Denne flymodel indeholder nem vejledning, hvilket gør den til et fantastisk byggesæt til børn, der er nybegyndere inden for sjovt LEGO legetøj. Takket være letforståelig trykt vejledning kan de taxie mod spændende og sjov rolleleg på ingen tid!
  • LEGO Friends legesæt hjælper børn med at udspille scener fra tv-serien, hvor pigerne fra Heartlake begiver sig ud på spændende eventyr eller bare har det sjovt med at hænge ud med deres bedste venner!
  • Lige siden 1958 har LEGO klodser levet op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at komponenterne i dette ferielegetøj er af ensartet kvalitet og er kompatible med en sammenholdskraft, der nemt kan modstå en smule turbulens!
  • Klodserne og elementerne i det fantastiske LEGO legetøj testes på stort set alle tænkelige måder. Dette sikrer, at hvert eneste legesæt lever op til de højeste internationale kvalitetsstandarder, hvilket gør LEGO sæt til noget af det bedste – og sikreste – legetøj til børn.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Heartlake flyvemaskine
SKU
41429
EAN
5702016619140
UPC
673419320122
Dele
574
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
519 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.