LEGO 60270 Politi-klodsboks

Sjælden

Indeholder alt, hvad brn skal bruge for at tage p skurkefangende eventyr!

lego 60270 politi klodsboks
  • 301 Dele
  • LEGO City Tema
  • 60270 SKU

Børn vil elske denne LEGO City klodsboks (60270). Ikke alene ser den megasej ud, men den indeholder alt, hvad et barn skal bruge til timevis af actionfyldt leg. Og fordi dette sæt omfatter 2 alternative modeller med byggevejledninger, der er nemme at følge, får børn dobbelt så meget kreativt sjov. Børns fantasi kan løbe løbsk, …

Læs mere...

Priser LEGO 60270 Politi-klodsboks

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO 60270 Politi-klodsboks

Børn vil elske denne LEGO City klodsboks (60270). Ikke alene ser den megasej ud, men den indeholder alt, hvad et barn skal bruge til timevis af actionfyldt leg. Og fordi dette sæt omfatter 2 alternative modeller med byggevejledninger, der er nemme at følge, får børn dobbelt så meget kreativt sjov. Børns fantasi kan løbe løbsk, når de hjælper LEGO City tv-seriehelten Duke DeTain med at befri gaderne for de irriterende skurke!

Et legesæt fyldt med masser af seje detaljer

Hvis du er på udkig efter et actionfyldt legetøj, som børn vil elske, har dette sæt det hele. Med 4 minifigurer, en politistation med fængsel, en legetøjshæveautomat, forbrydernes flugtlastbil og et sejt politikøretøj er scenen sat til action og eventyr.

Sjove byggesæt til børn

LEGO City politisæt rummer en skøn bygge- og legeoplevelse. De realistiske fartøjer, detaljerede bygninger og sjove figurer stimulerer til fantasifuld, ubegrænset rolleleg og kreativitet for børn fra 5 år.

  • Slip den sjove LEGO City leg fri med dette politilegesæt. Sættet fås i en smart, klodsformet boks og rummer 2 alternative modeller, begge med konstruktioner, fartøjer og figurer, der sætter scenen for kreativ leg.
  • Hvad er der i LEGO klodsboksen? Alt, hvad børn behøver for at komme i gang. En legetøjspolitistation med fængsel, et politikøretøj, forbrydernes flugtlastbil og en scene med hæveautomat, samt 4 minifigurer, bl.a. LEGO City tv-helten Duke DeTain.
  • Dette politilegetøj rummer 2 alternative modeller, så børn kan ombygge det for at ændre scenariet og få mere kreativ skurkefangende sjov. Det kan også kombineres med andre originale LEGO legetøjssæt for at udvide legen.
  • LEGO City byggesættet Politi-klodsboks (60270) er en ideel gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 5 år, der elsker legetøjslastbiler, motorcykler og actionlegetøj. Kræver kun meget grundlæggende byggefærdigheder.
  • I færdigbygget tilstand er legetøjspolitistationen over 18 cm høj, 14 cm bred og 5 cm dyb, mens politilastbilen er over 4 cm høj, 11 cm lang og 5 cm bred.
  • Bruger dette legesæt batterier? Nej – det drives af små børn med stor fantasi, så legen kan starte med det samme!
  • Det er nemt for børn at komme i gang med dette LEGO legetøj. Den smarte, klodsformede boks indeholder nemme byggevejledninger til 2 forskellige modeller. Du skal bare rive poserne med klodser op og lade alt det sjove begynde.
  • LEGO City politisæt indeholder realistiske bygninger, seje fartøjer og sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg og samtidig hjælper børn med at styrke deres fysiske færdigheder og selvtillid.
  • LEGO klodser er designet efter branchens højeste standarder for at sikre, at LEGO City byggelegetøjssæt er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
  • LEGO klodser og elementer gennemgår grundige tests for at sikre, at alle LEGO legetøjssæt overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Politi-klodsboks
SKU
60270
EAN
5702016669022
UPC
673419322546
Dele
301
Tema
LEGO City
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.