LEGO 1989-batving​e 76161

BATMAN-fans! En detaljeret batvinge-model, der kan bygges og vises frem

lego 76161 1989 batvinge
  • 2363 Dele
  • LEGO DC Tema
  • 76161 SKU

Dette er ikke noget legetøj til børn. Hvis du ser BATMAN, superhelte fra tegneserier eller det at lave seje modeller som en alvorlig sag, er denne LEGO DC BATMAN 1989-batvinge noget for dig! Batvinge-byggeprojekt. Genskab de autentiske detaljer og den gotiske elegance i BATMANs ikoniske fly, batvingen, med denne bygge- og fremvisningsmodel i LEGO klodser. Den …

Læs mere...

Priser LEGO 1989-batving​e 76161

Lego.com LEGO.com 1 119 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 1 687 kr Se

Se flere LEGO DC sæt

Beskrivelse LEGO 1989-batving​e 76161

Dette er ikke noget legetøj til børn. Hvis du ser BATMAN, superhelte fra tegneserier eller det at lave seje modeller som en alvorlig sag, er denne LEGO DC BATMAN 1989-batvinge noget for dig!

Batvinge-byggeprojekt
Genskab de autentiske detaljer og den gotiske elegance i BATMANs ikoniske fly, batvingen, med denne bygge- og fremvisningsmodel i LEGO klodser. Den imponerende gengivelse omfatter realistiske detaljer, aftageligt cockpittag, fuldt interiør, bevægelige flapper og en ny specialklods, der gør det muligt at montere og fremvise modellen på en væg. Der er også en stand, navneskilt og 3 minifigurer – BATMAN, JOKEREN og ghettoblasterskurken Lawrence – der skaber imponerende omgivelser for din model.

Modelsæt med LEGO klodser
Tag en pause fra den travle hverdag, og opdag glæden ved kreativt byggeri med LEGO byggesæt til voksne. LEGO sæt til voksne er tilfredsstillende at bygge og fantastiske at fremvise, og de er fremragende som gave til fødselsdag, andre anledninger eller som en personlig gave til alle, der er interesserede i modelbyggeri eller tegneseriekultur.

  • Forkæl din passion for den kappeklædte hævner med LEGO DC BATMAN sættet 1989-batvinge. Hvis du er voksen Batman-fan eller ivrig modelbygger, er denne fremvisningsmodel af batvingen lige noget for dig!
  • Batvingens ikoniske stil fra BATMAN-filmen fra 1989 forstærkes af en robust holder, navneskilt og 3 minifigurer: BATMAN, JOKEREN og en ghettoblasterskurk.
  • Dette udfordrende og berigende byggeprojekt giver en fordybende og afstressende pause fra virkelighedens verden – og vil se godt ud,når det vises frem på væggen eller på sin stand derhjemme eller på kontoret.
  • Enhver superhelt eller LEGO fan vil elske dette byggesæt med 2.363 elementer. Uanset om du køber sættet til dig selv eller som gave til fødselsdag eller en anden anledning, vil LEGO batvinge-modellen med sikkerhed give timevis af glæde.
  • LEGO DC BATMAN 1989-batvingen er over 11 cm høj, 52 cm lang og 58 cm bred, og den ser fantastisk ud på holderen eller monteret på væggen.
  • Ingen batterier påkrævet. Dette BATMAN-samlerobjekt rummer en fysisk bygge- og fremvisningsoplevelse, der vil tiltrække opmærksomhed fra enhver fan af BATMAN, science fiction eller modelbyggeri.
  • Der medfølger brugervenlig vejledning i høj kvalitet for at sikre, at du får maksimal nydelse ud af dette fascinerende byggeprojekt.
  • Indgår i en serie af autentiske LEGO reproduktioner, der er designet til at give en tilfredsstillende bygge- og fremvisningsoplevelse. Serien omfatter også LEGO DC BATMAN 1989 Batmobile.
  • Du behøver ikke superkræfter for at sætte LEGO klodser sammen og skille dem ad. De lever op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang.
  • LEGO klodser og elementer testes grundigt for at sikre, at din fantastiske fremvisningsmodel lever op til de højeste sikkerhedsstandarder for legetøj i GOTHAM CITY og på resten af Jorden.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO 1989-batving​e
SKU
76161
EAN
5702016669404
Dele
2363
Tema
LEGO Batman
Alder
18+ år
LEGO pris
1 119 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.