LEGO Mickey-nøglering 853998

En flot tilfjelse til en Disney-fans tasker eller ngler!

lego 853998 mickey noglering
  • LEGO Disney Tema
  • 853998 SKU

Introducer en fan af Disneys Mickey Mouse til denne fantastiske LEGO ǀ Disney Mickey-nøglering (853998), der er klar til at tage med på eventyr! Den omfatter en Mickey-minifigur, der ser smart ud i sine klassiske røde shorts og gule sko, og som sidder på en stærk metalring og -kæde. Denne iøjnefaldende nøglering er nem at …

Læs mere...

Priser LEGO Mickey-nøglering 853998

Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Mickey-nøglering 853998

Introducer en fan af Disneys Mickey Mouse til denne fantastiske LEGO ǀ Disney Mickey-nøglering (853998), der er klar til at tage med på eventyr! Den omfatter en Mickey-minifigur, der ser smart ud i sine klassiske røde shorts og gule sko, og som sidder på en stærk metalring og -kæde. Denne iøjnefaldende nøglering er nem at sætte på en rygsæk, eller den kan bruges til at holde styr på nøglerne i en lomme eller taske.

  • Gør fans af Disney-tegnefilm begejstrede med en LEGO ǀ Disney Mickey Mouse-minifigur på en stærk metalring og -kæde, der er nem at fastgøre sikkert til en rygsæk, taske eller nøgler.
  • Minifiguren kan ikke tages af metalkæden.
  • Fremragende som kalendergave, fødselsdagsgave eller lille belønning til børn fra 6 år, der er fans af Disneys Mickey Mouse.
  • Over 15 cm lang, så den er stor nok til at blive set og beundret, men lille nok til ikke at komme i vejen.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Mickey-nøglering
SKU
853998
UPC
673419324083
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.