LEGO Middelaldersmedje 21325

Detaljeret middelaldersmeds arbejdsplads og hjem, der kan bygges

lego 21325 middelaldersmedje
  • 2164 Dele
  • LEGO Ideas Tema
  • 21325 SKU

Tag en pause fra det moderne liv, og byg den storslåede LEGO Ideas model Middelaldersmedje (21325). De arkitektoniske detaljer i en 3-etagers bygning fra middelalderen er kærligt genskabt i LEGO stil. Taget og de øverste 2 etager kan løftes af for nemmere at se det fuldt møblerede soveværelse og køkkenet samt et værksted, der er …

Læs mere...

Priser LEGO Middelaldersmedje 21325

Proshop.dk Proshop.dk -18% 1 149 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 399 kr Se

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO Middelaldersmedje 21325

Tag en pause fra det moderne liv, og byg den storslåede LEGO Ideas model Middelaldersmedje (21325). De arkitektoniske detaljer i en 3-etagers bygning fra middelalderen er kærligt genskabt i LEGO stil. Taget og de øverste 2 etager kan løftes af for nemmere at se det fuldt møblerede soveværelse og køkkenet samt et værksted, der er fyldt med elementer, man ville finde i en ægte middelaldersmedje. Andre detaljer omfatter en glødende esse med en LEGO lysklods samt en have med bygbare modeller af et æbletræ og en brønd.

Minifigurer og meget mere

4 minifigurer er med til at vække scenen til live: en smed, bueskytte og 2 riddere fra De Sorte Falke med 4 sværd, 3 skjolde og en hellebard, en justerbar hestefigur med bygbar vogn samt figurer af hund og frø.

Stilfuld gave

Dette byggesæt indgår i en samling inspirerende LEGO sæt, der er beregnet til at hjælpe voksne med at slappe af på en kreativ måde, og det vil være en vidunderlig gave til dig selv, en LEGO fan eller hobbyentusiast i dit liv.

  • Genskab de arkitektoniske detaljer ved en middelaldersmeds arbejdsplads og hjem, når du tager en pause fra det moderne liv for at bygge denne stemningsfulde LEGO Ideas fremvisningsmodel (21325).

  • Indeholder 4 minifigurer: en smed, bueskytte og 2 riddere fra De Sorte Falke med 4 sværd, 3 skjolde og en hellebard, samt en justerbar hestefigur med en bygbar vogn og figurer af hund og træfrø.
  • Denne 3-etagers bygning har et aftageligt tag, og de øverste 2 etager kan løftes af for at give nem adgang til det fuldt møblerede soveværelse, køkken og værksted. Haven indeholder en model af et æbletræ og en brønd.
  • Værkstedet er fyldt med tilbehørselementer såsom værktøj, kul og rustning. Tryk på bælgene for at aktivere LEGO lysklodsen i smedens kulsmedje og få den til at gløde.
  • Modellen er over 27 cm høj, 27 cm bred og 21 cm dyb. Den imponerende byggemodel kan fotograferes og deles og vil være en super gave til dig selv eller andre LEGO fans og hobbyentusiaster.
  • Der medfølger et LR41-batteri til LEGO lysklodsen i dette byggesæt til voksne.

    Denne samlermodel med 2.164 elementer indeholder et illustreret hæfte om sættets fandesigner og LEGO designere samt brugervenlig vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan bygge med selvtillid.

  • LEGO Ideas byggesæt til voksne er en del af en samling af inspirerende modelsæt, som er designet til den kræsne hobbyentusiast, der nyder afstressende gør det selv-projekter i fritiden.
  • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible, robuste og nemme at sætte sammen.
  • LEGO klodser og elementer testes på stort set alle tænkelige måder for at leve op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Middelaldersmedje
SKU
21325
EAN
5702016911985
UPC
673419338349
Dele
2164
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
1 399 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.