LEGO Akvarium 31122

Nonstop kreativt sjov med et farverigt Akvarium, der kan ombygges

lego 31122 akvarium
  • 352 Dele
  • LEGO Creator 3-i-1 Tema
  • 31122 SKU

Børn kan dykke ned i deres egne undervandseventyr med LEGO Creator 3-i-1-legetøjet Akvarium (31122), der kan ombygges igen og igen. Det glasløse akvarium rummer 5 forskellige fisk i flotte farver: klovnfisk, paletkirurgfisk, gul kirurgfisk, kardinalfisk og svalehalebars, samt en mini-ubåd, nogle koraller og en vandplante. Et legesæt med 3 gange så meget sjov!. Dette LEGO Creator …

Læs mere...

Priser LEGO Akvarium 31122

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Se flere LEGO Creator 3-i-1 sæt

Beskrivelse LEGO Akvarium 31122

Børn kan dykke ned i deres egne undervandseventyr med LEGO Creator 3-i-1-legetøjet Akvarium (31122), der kan ombygges igen og igen. Det glasløse akvarium rummer 5 forskellige fisk i flotte farver: klovnfisk, paletkirurgfisk, gul kirurgfisk, kardinalfisk og svalehalebars, samt en mini-ubåd, nogle koraller og en vandplante.

Et legesæt med 3 gange så meget sjov!
Dette LEGO Creator 3-i-1-sæt omfatter 3 superdetaljerede modeller at bygge og lege med. Børn kan bygge et Akvarium fyldt med seje fisk, ombygge det til et staffeli eller skattekiste, eller de kan bruge deres fantasi til at skabe noget nyt!

Kreative gaver, der inspirerer til fantasifuld leg
LEGO Creator 3-i-1-byggelegetøj rummer fantastisk værdi med 3 forskellige modeller at skabe i hver æske! LEGO byggere vil blive begejstret over de mange sjove muligheder. Det store udvalg af Creator 3-i-1-sæt kan underholde børn i timevis, bl.a. rumfærger, sjove forlystelsesparker og actionfyldte slotte.

  • Børn kan få det 3 gange så sjovt med det geniale LEGO Creator 3-i-1-legesæt Akvarium (31122), der indeholder 3 modeller i 1 – et legetøjsakvarium, staffeli og en skattekiste.
  • Legetøjsakvariet indeholder 5 forskellige farverige fisk, en ubåd, nogle koraller og en vandplante, så børn kan iscenesætte deres egne sjove historier.
  • Legetøjs-staffeliet omfatter en farverig papegøje i en ramme, men kreative børn kan også omarrangere klodserne og elementerne og dermed skabe deres eget maleri.
  • Skattekisten kan åbnes og lukkes, og den omfatter desuden en krabbe og måge bygget af klodser samt et sværd, der kan tilføje endnu mere fægtende sjov til børns pirateventyr.
  • Den ideelle belønning til LEGO fans fra 8 år, som elsker at bygge farverige og actionfyldte modeller.
  • Det flotte Akvarium er over 13 cm højt, 22 cm langt og 11 cm dybt – den perfekte størrelse at lege med derhjemme eller have stående fremme på værelset.
  • Hold udkig efter andre geniale LEGO Creator 3-i-1-sæt, der er nye i 2021: Rumfærge-eventyr (31117), Pariserhjul (31119) og Middelalderborg (31120).
  • Den sjove oplevelse varer længere med LEGO Creator 3-i-1-sæt, fordi børn kan skabe spændende historier omkring de 3 forskellige modeller i hver æske.
  • Siden 1958 er LEGO byggeklodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
  • LEGO byggeklodser lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Akvarium
SKU
31122
EAN
5702016973778
UPC
673419345002
Dele
352
Tema
LEGO Creator 3-i-1
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.