LEGO Konkurrencefly 42117

Stimuler brns fantasi med dette legetjs-stuntfly

lego 42117 konkurrencefly
  • 154 Dele
  • LEGO Technic Tema
  • 42117 SKU

Gør den spændende verden af stuntfly levende med LEGO Technic sættet Konkurrencefly (42117). Denne gave til drenge og piger fra 7 år omfatter detaljer såsom en propel, der roterer, når flyet skubbes af sted, samt motordæksler, der kan åbnes. Det iøjnefaldende blågrønne og orange farvetema med sponsordetaljer er prikken over i'et på en cool lille …

Læs mere...

Priser LEGO Konkurrencefly 42117

Br.dk Br.dk -26% 74 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -23% 77 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -14% 86 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 99 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se
LEGO.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Konkurrencefly 42117

Gør den spændende verden af stuntfly levende med LEGO Technic sættet Konkurrencefly (42117). Denne gave til drenge og piger fra 7 år omfatter detaljer såsom en propel, der roterer, når flyet skubbes af sted, samt motordæksler, der kan åbnes. Det iøjnefaldende blågrønne og orange farvetema med sponsordetaljer er prikken over i'et på en cool lille gave til enhver lejlighed – det ligner præcis et rigtigt konkurrencefly!

2 i 1-model
Dette legetøjsfly kan ombygges til et jetfly, så børn kan nyde endnu mere byggesjov. Det er nemt at komme i gang, fordi dette sæt indeholder Instructions PLUS. Denne interaktive vejledning findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger og rummer zoom-, dreje- og "spøgelses"-funktioner, der hjælper børn med at bygge på egen hånd.

Timevis af kreativ leg LEGO Technic universet indeholder avanceret byggelegetøj til unge LEGO fans, der er klar til deres næste udfordring. Med fartøjer, der ser ud og fungerer ligesom den ægte vare, er disse sæt en god introduktion til teknik og mekanik.

  • Forkæl spirende piloter med LEGO Technic legetøjet Konkurrencefly (42117). Med levende farver, sponsordetaljer og en roterende propel ligner det præcis den ægte vare.
  • Der er masser af detaljer at opdage for børn, som elsker flyvende legetøj. Se motordækslerne, der kan åbnes, landingsstellet og den roterende propel, som lægger op til rolleleg med konkurrenceflyvning.
  • Børn vil elske at bygge dette holdbare luftakrobatiske flylegetøj, før de ombygger det til et jetfly og får endnu mere kreativt sjov.
  • En fremragende gaveidé til fødselsdag, jul eller enhver anden anledning til børn fra 7 år, der elsker stuntfly.
  • Konkurrencefly-modellen er over 9 cm høj (inkl. propel), 18 cm lang og 23 cm bred.
  • Instructions PLUS er en interaktiv vejledning, der gør det ekstra sjovt at bygge. Funktionen findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger og rummer zoom- og drejeværktøjer, der hjælper børn med at bygge på egen hånd.
  • LEGO Technic universet indeholder avanceret byggelegetøj til unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
  • LEGO Technic komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO Technic elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Konkurrencefly
SKU
42117
EAN
5702016890914
UPC
673419336390
Dele
154
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.