LEGO Monster Jam Grave Digger 42118

Actionfyldt Monster Jam-sjov!

lego 42118 monster jam grave digger
  • 212 Dele
  • LEGO Technic Tema
  • 42118 SKU

Er du på udkig efter et sjovt legetøj eller en gave til drenge og piger, der elsker Monster Jam-trucks? LEGO Technic pull-back-trucken Monster Jam Grave Digger (42118) er fyldt med detaljer, som børn vil elske. De autentiske elementer omfatter Grave Digger-grafik med spøgelses- og flammedetaljer, samt enorme dæk, et bevægeligt flag og røde forlygter. Se …

Læs mere...

Priser LEGO Monster Jam Grave Digger 42118

Proshop.dk Proshop.dk -35% 117 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -20% 144 kr Se
Legen.dk Legen.dk -12% 159 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Monster Jam Grave Digger 42118

Er du på udkig efter et sjovt legetøj eller en gave til drenge og piger, der elsker Monster Jam-trucks? LEGO Technic pull-back-trucken Monster Jam Grave Digger (42118) er fyldt med detaljer, som børn vil elske. De autentiske elementer omfatter Grave Digger-grafik med spøgelses- og flammedetaljer, samt enorme dæk, et bevægeligt flag og røde forlygter. Se den spændende Monster Jam-verden komme til live, når børn genskaber de episke stunts, der er kendt fra en af de mest berømte og ikoniske monstertrucks nogensinde.

Fantastisk 2 i 1-legetøj Tid til en ny udfordring? Godt nyt! Grave Digger-modellen kan ombygges til en offroad-buggy og give endnu mere byggesjov. Find Instructions PLUS i den gratis app LEGO Byggevejledninger. Denne interaktive vejledning indeholder zoom- og drejeværktøjer, der hjælper børn i gang med at bygge.

Inspirer den næste generation af ingeniører Med fartøjer, der ser ud og fungerer ligesom den ægte vare, er LEGO Technic universet en god introduktion til teknik og mekanik for unge LEGO fans.

  • Lad monstertruck-fans genskabe deres yndlingsstunts med LEGO Technic byggesættet Monster Jam Grave Digger (42118). De autentiske funktioner omfatter kæmpestore dæk, klistermærkedetaljer og meget mere.
  • Dobbelt så meget sjov! Monstertruck-legetøjet kan ombygges til en offroad-buggy, så børn kan nyde 2 byggeudfordringer og masser af actionfyldt rolleleg med biler.
  • Pull-back-motoren får monstertrucken og offroad-buggyen til at drøne af sted med lethed, ligesom virkelighedens køretøjer.
  • Er du på udkig efter de bedste gaver til børn, der elsker monstertruck-legetøj? Dette sæt er ideelt til børn fra 7 år, der elsker Monster Jam-shows eller superseje legetøjsbiler.
  • De seje detaljer omfatter det bøjelige flag, der bevæger sig op og ned, og røde forlygter, ligesom på den virkelige Grave Digger-truck.
  • Dette Monster Jam-legetøj er over 11 cm højt, 24 cm langt (med flag) og 11 cm bredt.
  • Der medfølger vejledning til Grave Digger-modellen. Du kan også finde digital Instructions PLUS-vejledning i den gratis app LEGO Byggevejledninger. Vejledning til offroad-buggyen findes online.
  • LEGO Technic universet indeholder avancerede, bygbare modeller til unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
  • LEGO Technic komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO Technic elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Monster Jam Grave Digger
SKU
42118
EAN
5702016890815
UPC
673419336604
Dele
212
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.