LEGO Jeep Wrangler 42122

En detaljeret LEGO version af den rigtige Jeep Wrangler Rubicon

lego 42122 jeep wrangler
  • 665 Dele
  • LEGO Technic Tema
  • 42122 SKU

Ethvert barn, der elsker biler, ville være stolt over at eje en kraftfuld firhjulstrækker. Nu kan du opfylde den drøm med LEGO Technic legetøjsmodellen Jeep Wrangler (42122). Børn fra 9 år vil nyde at udforske denne ikoniske offroader. Frontstyringen er knapbetjent, og bilens kraftfulde affjedring med akselstyring indbyder til at afprøve modellen overalt i hjemmet. Fyldt …

Læs mere...

Priser LEGO Jeep Wrangler 42122

Proshop.dk Proshop.dk -35% 291 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -22% 350 kr Se
Legen.dk Legen.dk -11% 399 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Jeep Wrangler 42122

Ethvert barn, der elsker biler, ville være stolt over at eje en kraftfuld firhjulstrækker. Nu kan du opfylde den drøm med LEGO Technic legetøjsmodellen Jeep Wrangler (42122). Børn fra 9 år vil nyde at udforske denne ikoniske offroader. Frontstyringen er knapbetjent, og bilens kraftfulde affjedring med akselstyring indbyder til at afprøve modellen overalt i hjemmet.

Fyldt med autentiske detaljer
Denne sjove modelbil har døre og kølerhjelm, der kan åbnes, nedfoldelige bagsæder, reservehjul,kranspil og klassiske Jeep-mærker, så børn bliver bragt tættere end nogensinde på den ægte Jeep Wrangler Rubicon. Med det iøjnefaldende farvetema i gul og sort ser modellen godt ud hvor som helst.

En inspirerende udfordring for unge LEGO byggere
LEGO Technic verdenen omfatter avanceret byggelegetøj til unge LEGO fans, der er klar til deres næste sjove udfordring. De realistiske mekanismer gør dette samlerlegetøj til en fantastisk måde at introducere børn til tekniske koncepter på.

  • Kender du et barn, der ville elske at bygge deres helt egen firhjulstrukne offroader? LEGO Technic Jeep Wrangler (42122) er fyldt med autentiske detaljer og er dermed et fantastisk legetøj til børn, der elsker sjove køretøjer.
  • Med frontstyring, et kraftfuldt affjedringssystem og et kranspil kan børn udspille en verden af offroad-eventyr, inspireret af den verdensberømte Jeep Wrangler.
  • Denne fantastiske model er komplet med autentiske Jeep Wrangler-detaljer, såsom de klassiske runde forlygter, kølergitter med 7 riller, reservedæk i fuld størrelse og nedfoldelige bagsæder.
  • Er du på udkig efter det bedste legetøj til børn, der elsker at samle på billegetøj? Denne Jeep Wrangler Rubicon-model er en fantastisk gave til unge LEGO fans, der er klar til deres næste udfordring.
  • Legetøjsmodellen af Jeep Wrangler Rubicon er over 12 cm høj, 24 cm lang og 13 cm bred, og dermed har denne bil en fantastiske størrelse til både leg og fremvisning.
  • Børn vil elske bilens iøjnefaldende gule og sorte farvetema og de flotte Jeep Wrangler Rubicon-produktmærker.
  • Døre og kølerhjelm kan åbnes og gør det nemt at udforske SUV-legetøjsbilens detaljerede indre.
  • LEGO Technic universet åbner op for en verden af teknik for unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
  • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Jeep Wrangler
SKU
42122
EAN
5702016913316
UPC
673419340052
Dele
665
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.