LEGO 854125 Sværdet af ild

Den perfekte gave til børn, der elsker rolleleg med ninja-action

lego 854125 svaerdet af ild
  • LEGO NINJAGO Tema
  • 854125 SKU

Det fantastiske gyldne sværd dekoreret med en ildspyende drage kan bruges af børn, når de udspiller spændende action fra NINJAGO® tv-serien.En populær fødselsdags- eller julegave til børn fra 6 år, som vil holde dem underholdt i timevis i den fantasifulde NINJAGO®-verden.Over 50 cm højt og 9 cm bredt – den ideelle størrelse til …

Læs mere...

Priser LEGO 854125 Sværdet af ild

Lego.com LEGO.com 90 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO 854125 Sværdet af ild

  • Det fantastiske gyldne sværd dekoreret med en ildspyende drage kan bruges af børn, når de udspiller spændende action fra NINJAGO tv-serien.
  • En populær fødselsdags- eller julegave til børn fra 6 år, som vil holde dem underholdt i timevis i den fantasifulde NINJAGO-verden.
  • Over 50 cm højt og 9 cm bredt – den ideelle størrelse til ninjaeventyr.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Sværdet af ild
SKU
854125
UPC
673419343114
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
90 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.