LEGO Hogwarts: Polyjuice-eliksirfejl 76386

Magiske transformationer med polyjuice-eliksir

lego 76386 hogwarts polyjuice eliksirfejl
  • 217 Dele
  • LEGO Harry Potter Tema
  • 76386 SKU

LEGO Harry Potter Hogwarts: Polyjuice-eliksirfejl (76386) inspirerer til magiske eventyr på badeværelset på Hogwarts. Minifigur-makeover med polyjuice-eliksir. Unge hekse og troldmænd kan tage med Harry Potter, Ron Weasley og Hermione Granger, når de brygger en kraftfuld polyjuice-eliksir. Ved at drikke den forvandler karaktererne sig til Vincent Crabbe og Gregory Goyle, som opnås ved at dreje minifigurernes …

Læs mere...

Priser LEGO Hogwarts: Polyjuice-eliksirfejl 76386

Proshop.dk Proshop.dk -35% 117 kr Se
Legen.dk Legen.dk -17% 149 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO Harry Potter sæt

Beskrivelse LEGO Hogwarts: Polyjuice-eliksirfejl 76386

LEGO Harry Potter Hogwarts: Polyjuice-eliksirfejl (76386) inspirerer til magiske eventyr på badeværelset på Hogwarts.

Minifigur-makeover med polyjuice-eliksir
Unge hekse og troldmænd kan tage med Harry Potter, Ron Weasley og Hermione Granger, når de brygger en kraftfuld polyjuice-eliksir. Ved at drikke den forvandler karaktererne sig til Vincent Crabbe og Gregory Goyle, som opnås ved at dreje minifigurernes hoveder til et alternativt ansigt og tilføje noget andet hår. Men magien kan gå galt, f.eks. da Hermione forvandler sig til en kat! Der er også andre overraskelser: en eksklusiv, gylden jubilæums-minifigur af Harry Potter, 2 vilkårlige fliser med troldmandskort at samle på, og en hemmelig tunnel under vasken. Hvis dette sæt kombineres med sættet Hogwarts: Hemmelighedernes Kammer (76389), forbinder den hemmelige tunnel de 2 rum og udvider legemulighederne endnu mere. Med dette magiske modulsystem kan børn konstant tilføje rum og skabe en hel model af Hogwarts-slottet.

  • LEGO Harry Potter sættet Hogwarts: Polyjuice-eliksirfejl (76386) rummer det hele: populære figurer, fantasifulde funktioner og fortryllende eventyr – alt sammen i en berømt Hogwarts-scene.
  • Indeholder minifigurer af Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley, Hulkende Huldas badeværelse, der kan bygges, samt autentisk tilbehør.
  • Spændende funktioner og detaljer, såsom minifigurer, der kan forvandles, og en hemmelig passage, hjælper børn med at genskabe en ikonisk scene fra Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer og finde på deres egne magiske historier.
  • Dette alsidige legesæt, der kan bygges, vil være en ideel gave til unge hekse og troldmænd fra 7 år. Den magiske blanding af legemuligheder betyder, at de fantasifulde eventyr aldrig ender.
  • Sættet er over 8 cm højt, 12 cm bredt og 6 cm dybt, og det er nemt at kombinere med LEGO Harry Potter sættet Hogwarts: Hemmelighedernes Kammer (76389) for at få dobbelt så meget sjov.
  • Dette legetøj indgår i en serie af autentisk detaljerede modulære sæt, som børn kan bygge, kombinere og omarrangere og dermed skabe deres egen model af Hogwarts-slottet.
  • Indeholder en eksklusiv, gylden minifigur af Harry Potter som hyldest til 20 års magi med LEGO Harry Potter. Omfatter også 2 vilkårlige fliser med troldmandskort, som børn kan samle på (16 i alt).
  • LEGO Harry Potter legetøj indeholder populære figurer, fantastiske væsner samt velkendte steder fra de populære film. De er ideelle som gaver til børn, der gerne vil tage del i filmenes magi.
  • LEGO byggesæt opfylder strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Hogwarts: Polyjuice-eliksirfejl
SKU
76386
EAN
5702016913507
UPC
673419339735
Dele
217
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.