LEGO Besøg i Hogsmeade-landsbyen 76388

Autentisk Hogsmeade-gengivelse til leg og udstilling

lego 76388 besog i hogsmeade landsbyen
  • 851 Dele
  • LEGO Harry Potter Tema
  • 76388 SKU

LEGO Harry Potter Besøg i Hogsmeade-landsbyen (76388) genskaber de højtelskede bygninger fra de magiske film. Børn kan udforske uendelige legemuligheder og vise deres passion for Harry Potter frem for alle. Ikoniske bygninger fyldt med autentiske detaljer. Den snedækkede landsby Hogsmeade er centrum for et rigt detaljeret lege- og udstillingssæt med 6 minifigurer – Harry Potter, Dean …

Læs mere...

Priser LEGO Besøg i Hogsmeade-landsbyen 76388

Proshop.dk Proshop.dk -36% 515 kr Se
Legen.dk Legen.dk -25% 599 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -23% 620 kr Se
LEGO.com LEGO.com 799 kr Se

Se flere LEGO Harry Potter sæt

Beskrivelse LEGO Besøg i Hogsmeade-landsbyen 76388

LEGO Harry Potter Besøg i Hogsmeade-landsbyen (76388) genskaber de højtelskede bygninger fra de magiske film. Børn kan udforske uendelige legemuligheder og vise deres passion for Harry Potter frem for alle.

Ikoniske bygninger fyldt med autentiske detaljer
Den snedækkede landsby Hogsmeade er centrum for et rigt detaljeret lege- og udstillingssæt med 6 minifigurer – Harry Potter, Dean Thomas, professor McGonagall, madam Rosmerta, hr. og fru Flume – samt et væld af smarte funktioner, møbler og tilbehør, der kan inspirere børn til at genskabe filmscener og finde på deres egne eventyr. Der er gengivelser af slikbutikken Kandisbaronen og kroen De Tre Koste, begge i 2 etager, som kan bygges og rummer masser af spændende legemuligheder både for og bag. 3 mindre udendørs modeller giver yderligere inspiration til fantasifuld leg. Sættet indeholder desuden lidt ekstra til samlere: en eksklusiv, gylden jubilæums-minifigur af Ron Weasley minifigur og 4 vilkårlige fliser med troldmandskort!

  • LEGO Harry Potter sættet Besøg i Hogsmeade-landsbyen (76388) rummer uendelige legemuligheder og er en magisk måde, hvorpå børn kan vise deres passion for Harry Potter frem for alle.
  • Indeholder LEGO minifigurer af Harry Potter, Dean Thomas, professor McGonagall, madam Rosmerta, hr. og fru Flume samt masser af smarte funktioner, detaljer, møbler og tilbehør.
  • Børn kan besøge og udforske 2 af de mest berømte bygninger i landsbyen Hogsmeade: slikbutikken Kandisbaronen og kroen De Tre Koste – begge fyldt med magiske muligheder for rolleleg.
  • Alle unge hekse eller troldmænd fra 8 år vil blive tryllebundet af dette fængslende Harry Potter-sæt til leg og udstilling.
  • LEGO Harry Potter sættet Besøg i Hogsmeade-landsbyen er over 22 cm højt, 30 cm bredt og 9 cm dybt og er fyldt til hustagene med autentiske detaljer.
  • 3 mindre modeller giver yderligere inspiration til fantasifuld leg: en gadelygte, en bænk med sne og en 2-sidet opslagstavle med en efterlysningsplakat for Sirius Black.
  • Indeholder en eksklusiv, gylden minifigur af Ron Weasley som hyldest til 20 års magi med LEGO Harry Potter. Omfatter også 4 vilkårlige fliser med troldmandskort, som børn kan samle på (16 i alt).
  • LEGO Harry Potter legetøj indeholder populære figurer, fantastiske væsner samt velkendte steder fra de populære film. De er ideelle som gaver til børn, der gerne vil tage del i filmenes magi.
  • LEGO byggesæt lever op til krævende branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Besøg i Hogsmeade-landsbyen
SKU
76388
UPC
673419340458
Dele
851
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
800 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.