LEGO Minnies hus og café 10942

Fantasifuld leg i Disney-huset og cafen

lego 10942 minnies hus og cafe
  • 91 Dele
  • LEGO Disney Tema
  • 10942 SKU

Hvis du er på udkig efter et dukkehus med Disney-magi, er LEGO DUPLO ǀ Disney Minnies hus og café (10942) fyldt med fantasifulde muligheder for rolleleg. Masser af aktiviteter, som Disney-fans kan udspille. Børn, der elsker Minnie Mouse og Andersine And, kan få del i Disney-magien med dette fysiske legesæt med hus og café. Det er …

Læs mere...

Priser LEGO Minnies hus og café 10942

Lego.com LEGO.com 314 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Minnies hus og café 10942

Hvis du er på udkig efter et dukkehus med Disney-magi, er LEGO DUPLO ǀ Disney Minnies hus og café (10942) fyldt med fantasifulde muligheder for rolleleg.

Masser af aktiviteter, som Disney-fans kan udspille
Børn, der elsker Minnie Mouse og Andersine And, kan få del i Disney-magien med dette fysiske legesæt med hus og café. Det er fyldt med seje funktioner, detaljer og fantastisk tilbehør, som kan inspirere til fantasifulde historier og legende læring. Uanset om der skal serveres te og vafler, passes blomster eller planlægges en soveaftale, stopper den sjove leg aldrig med Minnie og Andersine.

Styrk børns evner med velkendte Disney-figurer
Alle LEGO DUPLO | Disney byggesæt er professionelt designet med ikoniske figurer og fantasifulde funktioner og detaljer, så forældre og børn kan bygge og lege sammen, mens de deler dyrebare udviklingsmæssige milepæle.

LEGO DUPLO | Disney Minnies hus og café 10942 er et legesæt med dukkehus fyldt med tilbehør til førskolebørn, som elsker Disney-universet. Indeholder figurer af Minnie Mouse og Andersine And, et hus og en café, der kan bygges, samt et udvalg af tilbehør, der kan inspirere til fantasifuld leg, f.eks. med at lave mad, spise, sove og arbejde i haven. Førskolebørn kan interagere med LEGO DUPLO figurer og nyde fordybende leg uden facitliste i mange forskellige omgivelser. De styrker deres sociale, følelsesmæssige og finmotoriske evner, mens de leger. Legesættet blander fysisk, kreativt byggeri med Disney-magi og skaber et miljø med muligheder for rolleleg for børn fra 2 år. Det alsidige legesæt er over 22 cm højt, 38 cm bredt og 22 cm dybt. Det kan ombygges efter ønske og rummer uendelige legemuligheder. Masser af tilbehør – bl.a. cupcakes, vafler, tekande, vandkande, kost, brød og en køkkenmaskine – inspirerer til sjove historier, f.eks. morgenmad med en ven eller pasning af blomsterne. Trinvis, trykt vejledning gør det nemt for forældre at dele en fornøjelig byggeoplevelse med deres barn. Alle LEGO DUPLO | Disney byggesæt er professionelt designet med fantasifulde funktioner, detaljer og velkendte figurer, så forældre og børn kan nyde endeløs leg og dele udviklingsmæssige milepæle. LEGO DUPLO legesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969. LEGO DUPLO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Minnies hus og café
SKU
10942
EAN
5702016911244
UPC
673419338035
Dele
91
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
314 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.