LEGO Anna og Elsas Frost-vinterland 43194

Inspirer et barns kreativitet og designevner med dette st

lego 43194 anna og elsas frost vinterland
  • 154 Dele
  • LEGO Disney Tema
  • 43194 SKU

Styrk børns selvtillid gennem leg med LEGO ǀ Disney 4+-sættet Anna og Elsas Frost-vinterland (43194), der indeholder isslottet fra Disneys Frost, nem billedvejledning som hjælp til børn, der endnu ikke kan læse, og digitale Instructions PLUS. Ved hjælp af den guidede og virkelighedstro proces i appen LEGO Byggevejledninger kan selv yngre byggere føle sig som …

Læs mere...

Priser LEGO Anna og Elsas Frost-vinterland 43194

Alternate.dk Alternate.dk -39% 244 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -34% 262 kr Se
Legen.dk Legen.dk -13% 349 kr Se
LEGO.com LEGO.com 399 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Anna og Elsas Frost-vinterland 43194

Styrk børns selvtillid gennem leg med LEGO ǀ Disney 4+-sættet Anna og Elsas Frost-vinterland (43194), der indeholder isslottet fra Disneys Frost, nem billedvejledning som hjælp til børn, der endnu ikke kan læse, og digitale Instructions PLUS. Ved hjælp af den guidede og virkelighedstro proces i appen LEGO Byggevejledninger kan selv yngre byggere føle sig som mesterbyggere ... Fantastisk!

Læring gennem leg i små bidder
Dette 4+-sæt er designet til spirende byggere og er fyldt med detaljer og figurer, der sikrer en super legeoplevelse. Poserne i æsken indeholder hver en komplet model. Slottet omfatter en startklods og en stor væg, som børn nemt kan bygge for at komme hurtigt i gang med legen!

Masser af sjov for hele familien
Børn og voksne kan tilbringe tid sammen med Disneys Anna, Elsa og Olaf på isslottet. 4+-sæt er en fantastisk måde for voksne at dele byggesjov med deres børn på, uanset om børnene er erfarne LEGO fans eller bygger med LEGO klodser for første gang.

  • LEGO ǀ Disney 4+-sættet Anna og Elsas Frost-vinterland (43194) er fyldt med detaljer og funktioner, der hjælper børn med at lære at bygge, mens de tilbringer tid sammen med Disneys Anna, Elsa og deres venner.
  • Sættet indeholder et isslot, 3 små modeller, minidukkefigurer af Disneys Anna og Elsa samt LEGO figurer af Olaf og 3 snevæsner. Startklodserne sætter gang i byggeriet, så der er mere tid til leg!
  • Fans af Disneys Frost vil elske tilbehøret, der omfatter en isstol, lanterne, glasklokke og skattekiste med krone og diamanter. Perfekt til at udspille populære filmscener eller til leg uden facitliste.
  • En perfekt hverdagsgave til drenge eller piger fra 4 år, der fortjener en lille ekstrating. Beløn en flot indsats med en sjov gave, der kan underholde i timevis og give børn kreative byggefærdigheder.
  • Isslottet er over 23 cm højt og 13 cm bredt og er dermed perfekt til ubegrænset leg. Det passer sammen med alle andre LEGO klodser, så det kan udvides, i takt med at børns byggeevner vokser.
  • Den nemme billedvejledning er perfekt til børn, som endnu ikke kan læse, mens de digitale Instructions PLUS i appen LEGO Byggevejledninger hjælper børn med at se deres modeller, mens de bygger.
  • 4+-legesæt er en sjov måde for børn at lære at bygge på, samtidig med at de styrker selvtilliden med nemme byggetrin. Sættene lader børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen.
  • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Anna og Elsas Frost-vinterland
SKU
43194
EAN
5702016909654
UPC
673419337618
Dele
154
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.