LEGO Kreative byggeklodser 11016

Inspirerende LEGO legest til kreative brn!

lego 11016 kreative byggeklodser
  • 1201 Dele
  • LEGO Classic Tema
  • 11016 SKU

Slip en verden af kreativitet løs med LEGO Classic legesættet Kreative byggeklodser (11016), der indeholder 1.200 elementer. Æsken rummer 7 inspirerende byggeidéer til at kickstarte den sjove leg, og det brede udvalg af LEGO klodser, former og udtryksfulde øjenelementer gør børn i stand til bygge alt, hvad de kan forestille sig! En imponerende LEGO gave til …

Læs mere...

Priser LEGO Kreative byggeklodser 11016

Lego.com LEGO.com 314 kr Se

Se flere LEGO Classic sæt

Beskrivelse LEGO Kreative byggeklodser 11016

Slip en verden af kreativitet løs med LEGO Classic legesættet Kreative byggeklodser (11016), der indeholder 1.200 elementer. Æsken rummer 7 inspirerende byggeidéer til at kickstarte den sjove leg, og det brede udvalg af LEGO klodser, former og udtryksfulde øjenelementer gør børn i stand til bygge alt, hvad de kan forestille sig!

En imponerende LEGO gave til spirende byggere
Drenge og piger fra 4 år vil elske de inspirerende byggeidéer, bl.a. vandmølle, høj fugl, blæksprutte, pære, æbletræ,rumfærge og en mus på et stykke ost. Og med nem byggevejledning til alle modellerne kan selv førstegangsbyggere opleve stoltheden ved at skabe deres eget LEGO legetøj.

Ubegrænset og kreativt sjov for børn
LEGO Classic legesæt indeholder spændende modeller og enkle byggevejledninger og giver børn idéer og inspiration mellem hænderne. Børn udvikler kreative færdigheder og evner til problemløsning for livet, mens de bygger og leger. Læring har aldrig været sjovere!

  • Hjælp børn med at udvikle vigtige livsfærdigheder med LEGO Classic sættet Kreative byggeklodser (11016), der indeholder 7 sjove model-idéer og et bredt udvalg af klodser, former og øjne til kreativt byggeri.
  • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn skal bruge til at lave legetøj i form af en vandmølle, høj fugl, blæksprutte, pære, æbletræ, rumfærge og en mus på et stykke ost, samt masser af ekstra LEGO elementer til endnu mere sjov.
  • Børn kan bygge og lege med de medfølgende model-idéer og derefter innovere og udforske, mens de finder nye og fantasifulde måder at skabe spændende LEGO legetøj på.
  • Dette LEGO byg selv-legetøjssæt vil være en imponerende gave til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til drenge og piger fra 4 år.
  • Indeholder 1.200 originale LEGO elementer til at bygge alt det, børn kan forestille sig!
  • Omfatter separate klodsposer til hver model. Bare vælg en model, åbn klodsposen, og gå i gang!
  • Hver model-idé omfatter en brugervenlig byggevejledning, så selv førstegangsbyggere kan opleve stoltheden og glæden ved at sammensætte deres eget LEGO legetøj.
  • LEGO Classic legetøj giver børn idéer og inspiration mellem hænderne. Børn udvikler kreative og fysiske færdigheder, der varer hele livet, når de oplever glæden ved at bygge deres eget LEGO legetøj.
  • LEGO klodser og elementer fremstilles i henhold til de strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og sjove at lege med.
  • Alt LEGO byg selv-legetøj testes omhyggeligt for at sikre, at det lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kreative byggeklodser
SKU
11016
EAN
5702016972054
Dele
1201
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
314 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.