LEGO Verdenskort 31203

Byg dit eget verdenskort med dette farverige stykke DIY-kunst

lego 31203 verdenskort
  • 11695 Dele
  • LEGO Art Tema
  • 31203 SKU

Har du altid haft lyst til at lave dit eget verdenskort? Det kan du med LEGO 31203. Opbyg verdenskortet, som du er vant til, eller giv det dit eget twist. Ændre havene eller flytte dele af landet og gøre det til et smukt kunstværk. Du har aldrig set verden på denne måde før! LEGO verdenskortet har …

Læs mere...

Priser LEGO Verdenskort 31203

LEGO.com LEGO.com 1 999 kr Se

Se flere LEGO Art sæt

Beskrivelse LEGO Verdenskort 31203

Har du altid haft lyst til at lave dit eget verdenskort? Det kan du med LEGO 31203. Opbyg verdenskortet, som du er vant til, eller giv det dit eget twist. Ændre havene eller flytte dele af landet og gøre det til et smukt kunstværk. Du har aldrig set verden på denne måde før!

LEGO verdenskortet har tre forskellige udfordrende layouts. Vælg den, du bedst kan lide, og giv slutresultatet en æresplads i dit hjem.

Et unikt kunstværk til din væg

.

LEGO 31203 leveres med 40 vægplader, en ramme af LEGO klodser og to unikke ophængningselementer. Med disse kan du nemt hænge dine kunstværker op i dit værelse eller på dit kontor. Havene har alle mulige farver på dette specielle LEGO verdenskort.

Lav dine egne mønstre i vandet, og skab en kunstnerisk repræsentation af verden. Lad fantasien få frit løb, og skab de smukkeste mønstre, skræmmende havmonstre eller hvad du nu kan drømme om.

Det største LEGO sæt nogensinde

Det farverige verdenskort er lavet af 11.695 klodser. Det gør dette sæt til det største LEGO sæt, der nogensinde er lavet. Forbered dig på timevis af sjov med at bygge. Det vil være en afslappende aktivitet, som vil give dig stor tilfredshed. Scan QR-koden, og download et medrivende soundtrack, som du kan lytte til, mens du bygger.

Når du endelig er færdig, kan du hænge dit kunstværk op på væggen, så du kan nyde det igen og igen. Verdenskortet vil være 65 x 104 centimeter stort, så det vil helt sikkert være et blikfang.

Mærk vigtige steder

Med de særlige LEGO "tegnestifter" kan du markere vigtige steder på verdenskortet. Vis, hvor du allerede har været, eller hvor du stadig ønsker at tage hen. På denne måde kan du gøre verdenskortet på din væg endnu mere personligt. Hvilke steder ønsker du at markere?

Den perfekte gave (eller behold den til dig selv)

LEGO verdenskortet er en perfekt gave til alle slags bygherrer. Giv kortet til den rejseentusiast, der har et utal af rejser tilbage på sin liste. Eller giv sættet til den LEGO fan, der elsker lange byggeprojekter.

Du kan også give kortet som den perfekte kunstgave. Men du kan selvfølgelig også beholde kortet til dig selv. Afsæt lidt tid til dette omfattende byggeprojekt, nyd den afslappende byggeproces, og beundr derefter dit eget unikke verdenskort på væggen.

Og er du træt af det efter et stykke tid? Derefter skal du blot skille verdenskortet ad med den medfølgende flisevender og starte forfra igen. Dette sæt garanterer mange års sjov!

  • Byg verden på din egen måde med det imponerende LEGO Art sæt Verdenskort (31203), som giver dig 1 ud af 3 unikke kombinationer af et verdenskort at bygge, samt en åben byggeoplevelse, som du kan tilpasse helt som du vil.
  • Få ro i sindet med dette LEGO sæt med 11.695 elementer, bl.a. 40 plader til vægophængning, en klodsbygget ramme, 2 unikke ophængningselementer og et mosaikværktøj, der gør det nemmere at ombygge.
  • Med dette sæt kan du fordybe dig i din passion for rejser og kreative DIY-projekter, mens du slapper af og genoplader batterierne. Med det medfølgende soundtrack kan du nyde lyden af en jordomrejse, mens du bygger.
  • Byg og udstil dette unikke verdenskort, der er inspireret af havdybder, med masser af lækre, levende farver som baggrund. Du kan også ombygge kortet, så det afspejler dit helt eget verdensbillede.
  • Dette værk er over 65 cm højt og 104 cm bredt og vil være en udfordrende aktivitet for dig selv eller andre kortentusiaster i dit liv, som elsker DIY-projekter.
  • Udpakningen af sættet giver en unik wow-oplevelse, og vejledningen i flot kvalitet guider dig på en informativ og afstressende måde gennem byggeprocessen.
  • LEGO Art sæt til voksne er perfekte at samle på og udstille på en væg eller hylde. De rummer en berigende byggeoplevelse, mens du finder nye måder at udtrykke din passion for rejser og selvindsigt på.
  • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter kastes, klemmes, vrides, opvarmes, bøjes, ridses og strækkes for at sikre, at dette stykke vægkunst med et Verdenskort lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Verdenskort
SKU
31203
EAN
5702016914900
UPC
673419341196
Dele
11695
Tema
LEGO Art
Alder
18+ år
LEGO pris
1 999 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.