LEGO Isslottet 43197

Del glade minder fra Disneys Frost med en unik model

lego 43197 tbd disney 12 2021
  • 1709 Dele
  • LEGO Disney Tema
  • 43197 SKU

Frozen-fans vil ikke tro deres egne øjne, når de ser dette gigantiske LEGO isslot. Slottet er 65 centimeter højt og 35 centimeter bredt og er en drøm, der går i opfyldelse for dem. Dronning Elsas fantastiske slot er fuld af strålende detaljer. Hvad med den genkendelige dobbelte vindeltrappe? Det imponerende isfontæne? Eller den typiske altan? Alle …

Læs mere...

Priser LEGO Isslottet 43197

Proshop.dk Proshop.dk -6% 1 599 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -6% 1 599 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 699 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Isslottet 43197

Frozen-fans vil ikke tro deres egne øjne, når de ser dette gigantiske LEGO isslot. Slottet er 65 centimeter højt og 35 centimeter bredt og er en drøm, der går i opfyldelse for dem.

Dronning Elsas fantastiske slot er fuld af strålende detaljer. Hvad med den genkendelige dobbelte vindeltrappe? Det imponerende isfontæne? Eller den typiske altan? Alle dine yndlingsfigurer fra filmene er selvfølgelig også med i LEGO 43197.

Spil med Anna, Kristoff, Olaf og fire snegle. Du får endda to versioner af Elsa med dette sæt. Kan du lide at lege med Elsa i hendes genkendelige blå kjole, eller vælger du dronningen i hendes kroningsdragt i dag?

For små og store Frozen-fans

LEGO 43197 er beregnet til bygherrer fra 14 år og opefter, men det betyder ikke, at mindre Frozen-fans ikke kan få glæde af dette sæt. LEGO Ice Castle er et fantastisk projekt for forældre og børn sammen.

Selv når isborgen er færdig, vil børn (og voksne) stadig kunne nyde alle detaljerne i timevis. Genopfør dine yndlingsscener fra filmen, eller find på dine egne iskolde eventyr.

En nybyggerioplevelse til at huske

Med de mere end 1.700 dele i dette LEGO sæt kan du ikke kun bygge dronning Elsas enorme isslot, du kan også bygge et mindre slot i Arendelle.

Vil du nyde byggeoplevelsen endnu mere? Brug derefter innovationsvejledningen PLUS. Med denne digitale byggevejledning kan du bl.a. zoome ind, rotere og følge dine egne fremskridt. Dette er en bygning på næste niveau. Det bliver sikkert en uforglemmelig oplevelse!

Et ægte blikfang i ethvert rum

Med sin store størrelse og smukke detaljer er LEGO Ice Castle et ægte blikfang på ethvert (børne)værelse. Facaden af slottet er fantastisk at se på, og iskrystallen på taget tiltrækker straks opmærksomheden.

På bagsiden af isslottet kan du nyde alle de smukke detaljer som f.eks. et klaver og et skib i en flaske. Det stimulerer helt sikkert din fantasi til at finde på nye fantastiske Frozen-historier. Hvad oplever Anna, Elsa, Kristoff og Olaf denne gang?

  • Giv en utrolig gave med det uovertrufne LEGO ǀ Disney sæt Isslottet (43197), som vil vække glade minder om de elskede film for lidt ældre fans af Disneys Frost.
  • Byg en imponerende model af det ikoniske slot, komplet med storslået trappe, storsal og isfontæne samt 9 figurer, bl.a. 4 minidukkefigurer og en LEGO figur af Olaf.
  • Dette utrolige LEGO ǀ Disney sæt er fyldt med tilbehør, bl.a. en miniaturemodel af Arendal slot, der kan bygges, og et flaskeskib. Fantastisk til at genopleve filmscener eller til at finde på egne legeeventyr.
  • Alle fans af Disneys Frost fra 14 år vil elske at bygge denne unikke og udfordrende model. Slottet omfatter over 1.700 elementer, er fyldt med smarte detaljer og vil være en fantastisk gave for enhver.
  • Slottet er over 65 cm højt, 35 cm bredt og 19 cm dybt, så dette sæt er både smukt at have stående fremme og perfekt som inspiration til fantasifuld og sjov leg.
  • Vil du give en bygger en endnu mere fantastisk byggeoplevelse? Det kan du nu med digitale Instructions PLUS! Med intuitive funktioner som zoom-, dreje- og "spøgelses"-tilstand er det LEGO byggeri i den digitale tidsalder!
  • Giv større børn fantastiske figurer og mere udfordrende byggeoplevelser med LEGO ådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Isslottet
SKU
43197
EAN
5702016917239
UPC
673419342049
Dele
1709
Tema
LEGO Disney
Alder
14+ år
LEGO pris
1 699 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.