LEGO BATMAN: FILMEN HQ BAGAGEMÆRKE 5005296

Sjælden

Lad Harley Quinn passe p din bagage!

lego 5005296 batman filmen hq bagagemaerke
  • LEGO Batman Tema
  • 5005296 SKU

Tag en farverig superskurk med på alle dine rejser med Harley Quinn bagagemærket fra LEGO BATMAN: FILMEN. Skriv dine kontaktoplysninger på bagsiden, og sæt mærket fast på din kuffert eller rygsæk.Elastisk bagagemærke i silikone, der er udformet som en Harley Quinn figur fra LEGO BATMAN: FILMEN, med plads på bagsiden til at skrive dine kontaktoplysninger …

Læs mere...

Priser LEGO BATMAN: FILMEN HQ BAGAGEMÆRKE 5005296

LEGO.com LEGO.com 90 kr Se

Se flere LEGO Batman sæt

Beskrivelse LEGO BATMAN: FILMEN HQ BAGAGEMÆRKE 5005296

Tag en farverig superskurk med på alle dine rejser med Harley Quinn bagagemærket fra LEGO BATMAN: FILMEN. Skriv dine kontaktoplysninger på bagsiden, og sæt mærket fast på din kuffert eller rygsæk.

  • Elastisk bagagemærke i silikone, der er udformet som en Harley Quinn figur fra LEGO BATMAN: FILMEN, med plads på bagsiden til at skrive dine kontaktoplysninger og en Y-formet strop til at sætte mærket fast på bagagen.
  • Over 13 cm langt og 8 cm bredt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO BATMAN: FILMEN HQ BAGAGEMÆRKE
SKU
5005296
EAN
4895028517540
Tema
LEGO Batman
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
54 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.