LEGO 4-knops skrivebordsskuffe – rød 5006140

Stabelbar opbevaring i LEGO stil

4 stud desk drawer red 5006140
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006140 SKU

Denne kvadratiske skuffe, der er formet som en LEGO 2x2-klods, er nem at have på skrivebordet eller hylden og er praktisk til opbevaring. Den er ideel til kontorer, børneværelser, badeværelser og andre steder, hvor der skal holdes styr på tingene. De 4 overdimensionerede knopper øverst giver mulighed for at bygge farverige, personlige opbevaringssystemer, der kan …

Læs mere...

Priser LEGO 4-knops skrivebordsskuffe – rød 5006140

Lego.com LEGO.com 140 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO 4-knops skrivebordsskuffe – rød 5006140

Denne kvadratiske skuffe, der er formet som en LEGO 2x2-klods, er nem at have på skrivebordet eller hylden og er praktisk til opbevaring. Den er ideel til kontorer, børneværelser, badeværelser og andre steder, hvor der skal holdes styr på tingene. De 4 overdimensionerede knopper øverst giver mulighed for at bygge farverige, personlige opbevaringssystemer, der kan tilpasses til skiftende opbevaringsbehov.

  • Alsidig og funktionel – Denne slidstærke, stabelbare og rengøringsvenlige plastklods med udtrækkelig skuffe kan bruges til at opbevare mange forskellige ting
  • Stabelbar ligesom LEGO klodser – Med 4 overdimensionerede LEGO knopper øverst er skrivebordsskufferne nemme at sætte sammen i et stablet opbevaringssystem
  • Praktisk størrelse – Hver skrivebordsskuffe er over 11 cm høj, 15 cm bred og 15 cm dyb og er dermed kompakt, men samtidig rummelig og stilfuld.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO 4-knops skrivebordsskuffe – rød
SKU
5006140
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
140 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.