LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

More Than A Club Mere end en klub

LEGO 10284 Camp Nou – FC Barcelona
 • 5509 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10284 SKU

Camp Nou er FC Barcelonas verdensberømte fodboldstadion. Der er blevet spillet mange legendariske fodboldkampe på det imponerende stadion. Nu kan du genopleve dem alle eller spille dine egne kampe med LEGO Camp Nou. Sættet er fyldt med autentiske detaljer og elementer, der helt sikkert vil blive værdsat af både fodboldfans og LEGO fans. Hvor vil du …

Læs mere...

Priser LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Lego.com LEGO.com 1 499 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Camp Nou er FC Barcelonas verdensberømte fodboldstadion. Der er blevet spillet mange legendariske fodboldkampe på det imponerende stadion. Nu kan du genopleve dem alle eller spille dine egne kampe med LEGO Camp Nou.

Sættet er fyldt med autentiske detaljer og elementer, der helt sikkert vil blive værdsat af både fodboldfans og LEGO fans. Hvor vil du placere denne fantastiske ode til fodboldstadionet?

Delbart i fem dele

At bygge LEGO 10284 er et stort arbejde, som du vil nyde. Med mere end 5.500 klodser kan du bygge et detaljeret fodboldstadion. Fra sidetribunen med teksten "Més Que Un Club" til måltavlerne og spillertunnelen er alt til stede. Du kan endda bygge en spillerbus, som holdet ankommer til stadion med.

Når du har bygget, er det sjove ikke slut endnu. Beundr de mange detaljer og nyd dit byggeri. LEGO Camp Nou kan opdeles i fem dele, så du kan komme til alt og se opbygningen af stadion.

Der er tænkt på alle detaljer

LEGO har tænkt på alle detaljer, da de designede LEGO 10284. Bannere og flag i FC Barcelonas farver giver kampdagen liv, mens Barça-logoer og andre klistermærker gør stadionet endnu mere realistisk.

Når du har samlet dit LEGO Camp Nou, har du et imponerende stadion, der er ca. 20 cm højt, 49 cm bredt og 46 cm dybt. Det vil være et tilløbsstykke i alle FC Barcelona-fans hjem.

Dyk ned i historien

Ikke kun selve sættet, men også instruktionshæftet til dette LEGO sæt er fyldt med detaljer. Med udgangspunkt i den rigt illustrerede byggevejledning bliver dette projekt meget nemmere.

Samtidig kan du i dette hæfte læse om den legendariske klubs historie og læse et interview med den designer, der har designet dette LEGO sæt. Det vil inspirere dig og gøre det endnu sjovere at bygge dette sæt.

Perfekt gave til FC Barcelona-fans

Er du eller kender du en ægte FC Barcelona-fan? Så bør dette sæt ikke mangle i din samling. Når du har bygget denne miniatureudgave af Camp Nou, vil den være et ægte blikfang i dit hjem. Så du kan nyde dette fantastiske LEGO byggesæt igen og igen. Har du allerede et godt sted i tankerne for Camp Nou?

 • Dette iøjnefaldende sæt giver voksne FC Barcelona-fans en berigende byggeoplevelse. Fodboldfans vil elske at skabe en virkelighedstro LEGO samlermodel af FC Barcelonas ikoniske fodboldstadion Camp Nou.
 • Se den realistiske fortolkning af banen, tribunerne og indgangspartiet i LEGO byggesættet Camp Nou – FC Barcelona (10284). Modellen kan opdeles i 5 sektioner med nem adgang til hvert område.
 • Ekstra detaljer vækker minder om spændingen på kampdagen. Se presseboksene, spillertunnellen og holdbussen samt bannere og flag i FC Barcelonas klubfarver.
 • Dette LEGO byggesæt til voksne med FC Barcelonas stadion vil være en suveræn gave til alle, der elsker FC Barcelona-merchandise og samlerobjekter med fodboldtema.
 • Modellen er over 20 cm høj, 49 cm bred og 46 cm dyb og er dermed en iøjnefaldende udstillingsmodel.
 • Fodboldfans vil sætte pris på autentiske detaljer som det berømte motto "Més Que Un Club" (mere end en klub) på tribunerne.
 • Sættet indeholder en byggevejledning i flot kvalitet som guide og inspiration. Udforsk klubbens og stadionets historie, og læs et interview med LEGO designeren bag modellen.
 • LEGO Camp Nou – FC Barcelona indgår i et sortiment af byggesæt designet til voksne byggefans, som elsker smukt design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO klodser er fremstillet af materialer af højeste kvalitet. De er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • For LEGO elementer er sikkerhed og kvalitet i højsædet. Derfor testes de grundigt, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Camp Nou – FC Barcelona
SKU
10284
EAN
5702016914276
Dele
5509
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
1 499 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.