LEGO 8-knops klods med skuffe – gul 5006133

Cool og stabelbar opbevaring til LEGO fans

8 stud brick drawer yellow 5006133
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006133 SKU

Hold orden på værelset med denne LEGO 8-knops opbevaringsklods med skuffe. Den er fremstillet af slidstærk plast, har 2 skuffer og er ideel til opbevaring af legetøj, LEGO klodser (medfølger ikke), accessories, skriveredskaber og andre småting. Disse opbevaringsenheder kan stables og fås i mange farver (sælges separat), så værelsesindretningen bliver både praktisk og flot. (Bemærk: …

Læs mere...

Priser LEGO 8-knops klods med skuffe – gul 5006133

LEGO.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO 8-knops klods med skuffe – gul 5006133

Hold orden på værelset med denne LEGO 8-knops opbevaringsklods med skuffe. Den er fremstillet af slidstærk plast, har 2 skuffer og er ideel til opbevaring af legetøj, LEGO klodser (medfølger ikke), accessories, skriveredskaber og andre småting. Disse opbevaringsenheder kan stables og fås i mange farver (sælges separat), så værelsesindretningen bliver både praktisk og flot. (Bemærk: Skufferne bør altid åbnes over en plan overflade for at undgå, at enheden vælter. Skufferne kan vippe, hvis de åbnes uden underlag).

  • Stabelbar 8-knops opbevaringsklods med 2 skuffer – Ideel til opbevaring af LEGO klodser (medfølger ikke), legetøj, skriveredskaber og andre småting. Fås i mange forskellige farver (sælges separat)
  • Super gave til LEGO fans – En fremragende fødselsdagsgave eller julegave til børn fra 3 år og LEGO entusiaster i alle aldre
  • Stilfuld og praktisk opbevaringsløsning – Over 18 cm høj, 50 cm bred og 25 cm dyb. Fremstillet af slidstærk polypropylenplast uden BPA, ftalater og PVC

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO 8-knops klods med skuffe – gul
SKU
5006133
EAN
5711938029524
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
449 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.