LEGO Det afskyelige junglevæsen 21176

Minecraft-kaos med det afskyelige junglevsen

lego 21176 det afskyelige junglevaesen
  • 489 Dele
  • LEGO Minecraft Tema
  • 21176 SKU

Ingen kan vide sig sikker i junglen med LEGO Minecraft Det afskyelige junglevæsen (21176). Dette kreative bygge- og legesæt indeholder et monster, som fans bare MÅ eje, samt masser af seje Minecraft-figurer og detaljer. Den ultimative Minecraft-gigant. Minecraft-spillere vil elske at få fingre i dette store, altødelæggende bæst. Med sit enorme, bevægelige hoved, mund, der kan …

Læs mere...

Priser LEGO Det afskyelige junglevæsen 21176

Lego.com LEGO.com 349 kr Se
Estore.dk Estore.dk 369 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Det afskyelige junglevæsen 21176

Ingen kan vide sig sikker i junglen med LEGO Minecraft Det afskyelige junglevæsen (21176). Dette kreative bygge- og legesæt indeholder et monster, som fans bare MÅ eje, samt masser af seje Minecraft-figurer og detaljer.

Den ultimative Minecraft-gigant
Minecraft-spillere vil elske at få fingre i dette store, altødelæggende bæst. Med sit enorme, bevægelige hoved, mund, der kan åbnes, og knusende arm er det afskyelige junglevæsen Minecraft-junglens største stjerne. Som inspiration til underholdende og fantasifulde måder at lege på omfatter sættet også en Minecraft-jungleforsker, en arkæolog, en fortryllet Creeper, et skelet, en jerngolem og en leddelt plante, der kan bygges og har blade, den griber fat med. Børn, der gerne viser deres passion for Minecraft frem, kan bruge miljøet, der kan ombygges i det uendelige, til at skabe endeløse iøjnefaldende udstillingsmodeller.

  • LEGO Minecraft Det afskyelige junglevæsen (21176) indeholder et monster, som fans bare MÅ eje, samt masser af seje Minecraft-figurer og detaljer.
  • Ud over det ikoniske afskyelige junglevæsen omfatter sættet figurer af en opdagelsesrejsende og en arkæolog, en fortryllet Creeper, et skelet, en jerngolem og en leddelt plante med gribeblade.
  • Figuren af det afskyelige junglevæsen har bevægelige arme, hoved, mund, ben og talje – børn får dermed uendelige lege- og udstillingsmuligheder.
  • Giv en Minecraft-spiller i dit liv noget ganske særligt. LEGO Minecraft sættet Det afskyelige junglevæsen vil være en fantastisk gaveidé til fødselsdag, jul eller "bare fordi" til børn fra 8 år.
  • Det afskyelige junglevæsen er over 15 cm højt og er ideelt til fysisk og fantasifuld leg eller kreativ udstilling og kan nemt kombineres med andre LEGO Minecraft sæt.
  • Det afskyelige junglevæsen står fast på en stor byggeplade. Et bevægeligt plantemonster, en piedestal og en bambusplante står på deres egne, små byggeplader og maksimerer dermed sættets tilpasningsmuligheder.
  • Med LEGO Minecraft byggesæt får Minecraft-spillere en ny måde at nyde deres yndlingsspil på, med figurer, scener og detaljer, der bringes til live med en fantasifuld blanding af LEGO klodser og elementer.
  • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Det afskyelige junglevæsen
SKU
21176
EAN
5702017035949
UPC
673419349758
Dele
489
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.