LEGO Raket-stuntmotorcykel 60298

Hjtflyvende stunteventyr med en LEGO City tv-helt!

lego 60298 raket stuntmotorcykel
  • 14 Dele
  • LEGO City Tema
  • 60298 SKU

Send børns leg mod himlen med det svinghjulsdrevne LEGO City legesæt Raket-stuntmotorcykel (60298), der indeholder en utrolig stuntmotorcykel og den højtflyvende karakter Rocket Racer fra tv-serien LEGO City Adventures – en perfekt kombination til spektakulære og actionfyldte stuntshows. En fantastisk bygge- og legeoplevelse for børn fra 5 år. Dette byggesæt indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions …

Læs mere...

Priser LEGO Raket-stuntmotorcykel 60298

Lego.com LEGO.com 49 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 50 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 53 kr Se
Legen.dk Legen.dk 69 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 70 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Raket-stuntmotorcykel 60298

Send børns leg mod himlen med det svinghjulsdrevne LEGO City legesæt Raket-stuntmotorcykel (60298), der indeholder en utrolig stuntmotorcykel og den højtflyvende karakter Rocket Racer fra tv-serien LEGO City Adventures – en perfekt kombination til spektakulære og actionfyldte stuntshows.

En fantastisk bygge- og legeoplevelse for børn fra 5 år
Dette byggesæt indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer gør hurtigt unge LEGO byggere til mesterbyggere!

Gør børn til showets stjerner!
LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i historien med svinghjulsdrevne motorcykler, seje køretøjer, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden. Kombiner sættene fra LEGO City Stuntz-universet for at lave endnu større og iøjnefaldende stuntshows!

  • Send børns fantasi højt til vejrs med LEGO City byggesættet Raket-stuntmotorcykel (60298), der omfatter en svinghjulsdrevet motorcykel og den højtflyvende stunt-vovehals Rocket Racer fra LEGO City tv-serien.
  • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn behøver for at bygge en fantastisk, svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, samt en minifigur af karakteren Rocket Racer fra tv-serien LEGO City Adventures.
  • Børn kan skubbe stuntmotorcyklen for at aktivere svinghjulet og derefter slippe den løs for at lavefantastiske spring og luftmanøvrer.
  • LEGO City legesættet Raket-stuntmotorcykel vil være en perfekt gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til stuntfans og børn fra 5 år.
  • I færdigbygget tilstand er den seje Raket-stuntmotorcykel over 3 cm høj, 6 cm lang og mindre end 2 cm bred.
  • Kombiner legesættet Raket-stuntmotorcykel med andre sæt fra LEGO City Stuntz-sortimentet, og få endnu mere action.
  • Indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggevejledning hjælper børn med at blive mesterbyggere!
  • LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld rolleleg, når børn udspiller ubegrænsede eventyr i realistiske omgivelser.
  • Alle LEGO klodser fremstilles i henhold til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO byggelegetøj testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Raket-stuntmotorcykel
SKU
60298
EAN
5702016911596
Dele
14
Tema
LEGO City
LEGO pris
49 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.