LEGO Darth Vaders meditationskammer 75296

Den frste LEGO model nogensinde af Darth Vaders meditationskammer

lego 75296 darth vaders meditationskammer
  • 663 Dele
  • LEGO Star Wars Tema
  • 75296 SKU

"De har svigtet mig for sidste gang, admiral ..." Genoplev en dramatisk scene fra Star Wars: Imperiet slår igen, når du bygger den første LEGO model nogensinde af Darth Vaders meditationskammer (75296). Sæt dig godt til rette, og nyd lidt kvalitetstid, mens du fordyber dig i den berigende byggeproces og genskaber de mange autentiske detaljer. …

Læs mere...

Priser LEGO Darth Vaders meditationskammer 75296

Lego.com LEGO.com 454 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Darth Vaders meditationskammer 75296

"De har svigtet mig for sidste gang, admiral ..." Genoplev en dramatisk scene fra Star Wars: Imperiet slår igen, når du bygger den første LEGO model nogensinde af Darth Vaders meditationskammer (75296). Sæt dig godt til rette, og nyd lidt kvalitetstid, mens du fordyber dig i den berigende byggeproces og genskaber de mange autentiske detaljer. Kammeret kan åbnes og lukkes ligesom i filmen og omfatter en storskærm, kontrolpaneler, et drejeligt sæde til Darth Vader og et sted over for ham, hvor general Veers kan stå.

Bygget til udstilling
Sættet indeholder LEGO minifigurer af Darth Vader og general Veers. En navneplade fuldender den iøjnefaldende udstillingsgenstand, som har en passende størrelse til at stå på en hylde eller på et skrivebord, og som pifter enhver indretning op.

Imponerende gave
Dette sæt af højeste kvalitet indgår i en samling af LEGO Star Wars byggesæt til voksne. Det vil være en sjov, kreativ gave til dig selv, til Star Wars fans eller til ivrige LEGO byggere i dit liv.

  • Find dit bygge-zen, og genoplev en ikonisk scene fra Star Wars: Imperiet slår igen, når du bygger den første LEGO model nogensinde af Darth Vaders meditationskammer (75296).
  • Denne udstillingsmodel indeholder 2 LEGO Star Wars minifigurer: Darth Vader og general Veers med en blasterpistol.
  • Kammeret kan åbnes og lukkes ligesom den ægte vare og har et drejeligt sæde til Darth Vader, en storskærm, kontrolpaneler, en knop, som general Veers kan stå på, samt en navneplade.
  • Dette sæt indgår i et sortiment af LEGO Star Wars bygge- og udstillingsmodeller.
  • Dette fantastiske sæt med 663 elementer rummer en berigende byggeudfordring og vil være en perfekt fødselsdagsgave, julegave eller overraskelse til alle Star Wars entusiaster, erfarne LEGO byggere eller hobbyentusiaster.
  • Modellen er over 18 cm høj, 16 cm bred og 19 cm dyb, så den optager ikke meget plads, men vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed.
  • Overvejer du at købe dette sæt til en passioneret Star Wars fan, der ikke er vant til LEGO byggesæt? Intet problem. Der medfølger trinvis vejledning, så enhver kan bygge med en Jedi-ridders selvtillid.
  • Dette LEGO Star Wars sæt til voksne indgår i en samling af førsteklasses byggesæt designet til kvalitetsbevidste hobbyentusiaster, som nyder DIY-projekter, der giver dem mulighed for at slappe af på en sjov og kreativ måde.
  • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, passer perfekt sammen og bliver til robuste modeller. Sådan har det været siden 1958.
  • LEGO klodser testes til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Darth Vaders meditationskammer
SKU
75296
EAN
5702016974348
Dele
663
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.