LEGO Rygsæk – abe 5006495

Abe-rygsk til de mindste

backpack monkey 5006495
  • LEGO DUPLO Tema
  • 5006495 SKU

Den perfekte rygsæk til en lille dyreelskers eventyr! Denne vandafvisende rygsæk har et design af en stor plysabe bagpå og er fremstillet af et miljøvenligt polyesterstof, der også er meget slidstærkt. En sikker dobbelt lynlås giver adgang til det store hovedrum, der har plads nok til en bog, sweatshirt og større ting. Lynlåslommen foran er …

Læs mere...

Priser LEGO Rygsæk – abe 5006495

LEGO.com LEGO.com 399 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Rygsæk – abe 5006495

Den perfekte rygsæk til en lille dyreelskers eventyr! Denne vandafvisende rygsæk har et design af en stor plysabe bagpå og er fremstillet af et miljøvenligt polyesterstof, der også er meget slidstærkt. En sikker dobbelt lynlås giver adgang til det store hovedrum, der har plads nok til en bog, sweatshirt og større ting. Lynlåslommen foran er ideel til snacks og mindre ting.

  • Aberygsæk til de mindste – Farverig rygsæk med dyredesign, justerbare skulderstropper, sikker dobbelt lynlåslukning, lynlåslomme foran samt refleksdetaljer.
  • Praktisk og sjov – Lavet af ekstra holdbart, vandafvisende, genbrugs-PET, der er fremstillet af genanvendte plastflasker.
  • Plads til opbevaring – Over 30 cm høj, 27 cm bred og 12 cm dyb.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Rygsæk – abe
SKU
5006495
UPC
757894513221
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
279 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.