LEGO Botanical Almanac 5008877

Illustreret LEGO bog med klodsbyggede blomster og planter

botanical almanac 5008877
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5008877 SKU

Oplev skønheden i blomster og planter, der er bygget af LEGO klodser, i den fantastiske bog Botanical Almanac. Den 112-siders illustrerede hardback-bog er inspireret af de populære botaniske LEGO byggesæt og indeholder detaljerede dissektioner afvelkendte blomster i form af traditionelle botaniske illustrationer. Den indeholder også sjove fakta og interviews bag kulisserne med LEGO designere. Bogen …

Læs mere...

Priser LEGO Botanical Almanac 5008877

Lego.com LEGO.com 131 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Botanical Almanac 5008877

Oplev skønheden i blomster og planter, der er bygget af LEGO klodser, i den fantastiske bog Botanical Almanac. Den 112-siders illustrerede hardback-bog er inspireret af de populære botaniske LEGO byggesæt og indeholder detaljerede dissektioner afvelkendte blomster i form af traditionelle botaniske illustrationer. Den indeholder også sjove fakta og interviews bag kulisserne med LEGO designere. Bogen rummer også et udtageligt samlertryk af en håndtegnet blomst.

  • Illustreret bog med LEGO blomster – En 112-siders hardback-bog med detaljerede håndtegnede dissektioner af blomster og planter, der er bygget af LEGO klodser
  • Samlertryk – Bogen rummer et udtageligt print af en håndtegnet blomst, som kan indrammes og hænges på en væg
  • Størrelse – Den illustrerede bog er over 20 cm høj og 15 cm bred

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Botanical Almanac
SKU
5008877
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
131 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.