LEGO Klodsboghylde – hvid 5006615

Alsidig opbevaring til LEGO fans

brick bookrack white 5006615
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006615 SKU

Hold orden på unge LEGO byggeres værelse med denne seje og farverige opbevaringshylde, der er formet som en gigantisk, hvid LEGO klods med 6 knopper – den perfekte måde for børn at opbevare deres bøger, legetøj, souvenirs og LEGO modeller på, i sikker afstand fra yngre søskende. Monter hylden på en væg, stil den på …

Læs mere...

Priser LEGO Klodsboghylde – hvid 5006615

Lego.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Klodsboghylde – hvid 5006615

Hold orden på unge LEGO byggeres værelse med denne seje og farverige opbevaringshylde, der er formet som en gigantisk, hvid LEGO klods med 6 knopper – den perfekte måde for børn at opbevare deres bøger, legetøj, souvenirs og LEGO modeller på, i sikker afstand fra yngre søskende. Monter hylden på en væg, stil den på et bord, eller kombiner den med andre LEGO hylder og skuffer, og få mere farverig og sjov opbevaringsplads.

  • En opbevaringsløsning for LEGO fans fra 3 år – ser ud som en gigantisk, hvid, lang LEGO klods med 6 knopper.
  • Hylden kan monteres sikkert på en væg, stilles stabilt på et bord og er nem at kombinere med andre LEGO hylder og skuffer til sjov og farverig LEGO opbevaring.
  • Over 11 cm høj, 47 cm bred og 7,5 cm dyb.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Klodsboghylde – hvid
SKU
5006615
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
180 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.