LEGO Chewbacca-plysfigur 5006624

Bld figur af Chewbacca til leg og udstilling

chewbacca plush 5006624
  • LEGO Star Wars Tema
  • 5006624 SKU

Skyd skylden for det umiskendelige Wookiee-brøl fra børnene på bagsædet på LEGO Star Wars Chewbacca-plysfiguren, hvis han kommer med på den næste tur til en fjern, fjern galakse! Denne opskalerede bamseudgave af LEGO minifiguren af Chewbacca er blød og nuttet, sjov at lege med og ideel at tage med sig. Figuren er lavet i holdbar …

Læs mere...

Priser LEGO Chewbacca-plysfigur 5006624

LEGO.com LEGO.com 250 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Chewbacca-plysfigur 5006624

Skyd skylden for det umiskendelige Wookiee-brøl fra børnene på bagsædet på LEGO Star Wars Chewbacca-plysfiguren, hvis han kommer med på den næste tur til en fjern, fjern galakse! Denne opskalerede bamseudgave af LEGO minifiguren af Chewbacca er blød og nuttet, sjov at lege med og ideel at tage med sig. Figuren er lavet i holdbar kvalitet med flade fødder, så han kan stå oprejst på plane overflader – og han kan også stå fremme som en tårnhøj tilføjelse til enhver værelsesindretning.

  • Opskaleret bamseudgave af LEGO minifiguren af den ikoniske Star Wars helt Chewbacca, som er god at kramme, lege med og have stående fremme.
  • Blødt stof i 100 % polyester med broderede detaljer.
  • Slidstærk kvalitet og med flade fødder, der kan stå på plane overflader. Med sin højde på over 35 cm er dette en sjov gave til børn og Star Wars fans i alle aldre.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Chewbacca-plysfigur
SKU
5006624
EAN
11964504916
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
250 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.