LEGO Krydsede katanaer med holder 854258

LEGO NINJAGO legetjssvrd med holder til sjov rolleleg

crossing katanas with sheath 854258
  • LEGO NINJAGO Tema
  • 854258 SKU

Ninjafans kan få timevis af sjov med at lege, at de er deres helte, med LEGO NINJAGO sættet Krydsede katanaer med holder (854258). Begge sværd er lavet af genanvendte plastflasker og har et flot skæfte med en stor sølvlignende klinge. De 2 sværd kan bæres sammen i en sort holder med stropper, som børn kan …

Læs mere...

Priser LEGO Krydsede katanaer med holder 854258

LEGO.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Krydsede katanaer med holder 854258

Ninjafans kan få timevis af sjov med at lege, at de er deres helte, med LEGO NINJAGO sættet Krydsede katanaer med holder (854258). Begge sværd er lavet af genanvendte plastflasker og har et flot skæfte med en stor sølvlignende klinge. De 2 sværd kan bæres sammen i en sort holder med stropper, som børn kan have på ryggen ligesom Kai, Cole, Nya og resten af ninjateamet.

  • NINJAGO-legetøj med dobbelt sværd – Børn fra 6 år kan kaste sig ud i fantasifulde ninjakampe med sættet Krydsede katanaer med holder (854258)
  • Actionfyldt gave til ninjafans – Disse 2 krydsede katanaer med holder kan gives som fødselsdagsgave, julegave eller en overraskelse i hverdagen til børn, der elsker at lege, at de er deres ninjahelte
  • Størrelse – De 2 krydsede katanaer er hver over 46 cm lange

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Krydsede katanaer med holder
SKU
854258
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
270 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.