LEGO Gyldent sværd 854259

LEGO NINJAGO legetjssvrd til eventyrfyldt rolleleg

golden sword 854259
  • LEGO NINJAGO Tema
  • 854259 SKU

Børn vil blive begejstrede for at udspille spændende eventyr, når de leger, at de er deres ninjahelte med legetøjet LEGO NINJAGO Gyldent sværd (854259). Legetøjssværdet er fremstillet af genanvendte plastflasker og har et robust skæfte med en trælignende effekt og en stor klinge med iøjnefaldende grafik. Det vil helt sikkert inspirere små ninjaer til at …

Læs mere...

Priser LEGO Gyldent sværd 854259

LEGO.com LEGO.com 90 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Gyldent sværd 854259

Børn vil blive begejstrede for at udspille spændende eventyr, når de leger, at de er deres ninjahelte med legetøjet LEGO NINJAGO Gyldent sværd (854259). Legetøjssværdet er fremstillet af genanvendte plastflasker og har et robust skæfte med en trælignende effekt og en stor klinge med iøjnefaldende grafik. Det vil helt sikkert inspirere små ninjaer til at drage ind i den actionfyldte NINJAGO-fantasyverden, hvor de kan fordybe sig i utallige timers sjov rolleleg.

  • NINJAGO legetøjssværd – Børn fra 6 år kan lege, at de er deres ninjahelte, når de udspiller fantasieventyr med et legetøj i form af et Gyldent sværd (854259)
  • Sjov gave til ninjafans – Giv dette legetøjssværd som fødselsdagsgave, julegave eller en overraskelse i hverdagen til kreative børn, der elsker at bruge fantasien
  • Størrelse – Det gyldne sværd er fremstillet udelukkende af genanvendte plastflasker og er over 52 cm højt

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Gyldent sværd
SKU
854259
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
90 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.