LEGO Holiday Sticker Book 5007629

Bliv klar til julesjov i en fjern, fjern galakse!

holiday sticker book 5007629
  • LEGO Star Wars Tema
  • 5007629 SKU

Inspirer børn til at bruge deres kreative Kraft denne jul med LEGO Star Wars bogen Holiday Sticker Book. Den indeholder mere end 200 klistermærker, som børn kan bruge til at pynte et juletræ, give deres LEGO Star Wars yndlingsfigurer et ekstra julestrejf, hjælpe Han Solo og Chewbacca med at bringe gaver ud i en speeder …

Læs mere...

Priser LEGO Holiday Sticker Book 5007629

Lego.com LEGO.com 70 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Holiday Sticker Book 5007629

Inspirer børn til at bruge deres kreative Kraft denne jul med LEGO Star Wars bogen Holiday Sticker Book. Den indeholder mere end 200 klistermærker, som børn kan bruge til at pynte et juletræ, give deres LEGO Star Wars yndlingsfigurer et ekstra julestrejf, hjælpe Han Solo og Chewbacca med at bringe gaver ud i en speeder – og meget mere.

  • Mere end 200 klistermærker – LEGO Star Wars softcover-bogen Holiday Sticker Book på 24 sider er fyldt med klistermærker, så børn kan skabe deres egne LEGO Star Wars scener med julestemning
  • Inspirer til fantasifuld leg – Sjov aktivitet, der kan holde børn underholdt i julen
  • Gaveidé til julen til unge fans af LEGO Star Wars – Bogen er over 28 cm lang og 21 cm bred

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Holiday Sticker Book
SKU
5007629
EAN
9780241478202
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
70 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.