LEGO Drikkedunk – blå 5006605

Hold dig frisk med en LEGO drikkedunk

hydration bottle blue 5006605
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006605 SKU

Sluk tørsten med denne LEGO drikkedunk. Den praktiske dunk rummer 500 ml, har et rundt låg i LEGO klodsstil, og den øverste del kan tages af for at sikre nem påfyldning og rengøring. Bær den i håndledsremmen, så du kan blive hydreret med væske hele dagen. LEGO drikkedunken fås i forskellige farver (sælges separat) og …

Læs mere...

Priser LEGO Drikkedunk – blå 5006605

LEGO.com LEGO.com 160 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Drikkedunk – blå 5006605

Sluk tørsten med denne LEGO drikkedunk. Den praktiske dunk rummer 500 ml, har et rundt låg i LEGO klodsstil, og den øverste del kan tages af for at sikre nem påfyldning og rengøring. Bær den i håndledsremmen, så du kan blive hydreret med væske hele dagen. LEGO drikkedunken fås i forskellige farver (sælges separat) og er en sjov og praktisk gave til enhver LEGO fan fra 3 år.

  • Drikkedunk – Denne plastflaske med plads til 500 ml har et skruelåg i LEGO klodsstil og en aftagelig silikonestrop
  • Designet til nem påfyldning og rengøring – Skru dunkens øverste del af for nemmere påfyldning eller rengøring
  • Gaveidé til LEGO fans fra 3 år – LEGO drikkedunken fås i forskellige farver (sælges separat) og er over 21 cm høj og 6 cm i diameter

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Drikkedunk – blå
SKU
5006605
EAN
5711938026981
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
160 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.