LEGO 10256 Taj Mahal

Sjælden

Opdag det arkitektoniske vidunder Taj Mahal!

lego 10256 taj mahal
  • 5923 Dele
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10256 SKU

Byg og oplev Taj Mahal! Det enorme elfenbensfarvede marmormausoleum, der er kendt som et af verdens arkitektoniske vidundere, blev bestilt i 1631 af kejser Shah Jahan til minde om hans kone, kejserinde Mumtaz Mahal. Denne relancerede LEGO Creator Expert fortolkning fra 2008 præsenterer bygningens 4 facader med svungne buer, balkoner og buede vinduer. Den midterste …

Læs mere...

Priser LEGO 10256 Taj Mahal

Computersalg.dk Computersalg.dk 3 999 kr Se

Se flere LEGO Creator Expert sæt

Beskrivelse LEGO 10256 Taj Mahal

Byg og oplev Taj Mahal! Det enorme elfenbensfarvede marmormausoleum, der er kendt som et af verdens arkitektoniske vidundere, blev bestilt i 1631 af kejser Shah Jahan til minde om hans kone, kejserinde Mumtaz Mahal. Denne relancerede LEGO Creator Expert fortolkning fra 2008 præsenterer bygningens 4 facader med svungne buer, balkoner og buede vinduer. Den midterste kuppel, de mindre værelser med kuppel og de omgivende minareter er kronet af dekorative korsblomster, og den hævede platform er omgivet af forsænkede buer. Modellen har sirlige detaljer overalt og flotte fliser omkring soklen. Med sine mere end 5.900 elementer er sættet designet med henblik på at give en spændende og berigende oplevelse og er velegnet til at stille frem i hjemmet eller på kontoret.

  • LEGO fortolkning af det arkitektoniske vidunder Taj Mahal.
  • Relancering af 2008-modellen med 4 facader med buer og buede vinduer, midterkuppel, 4 mindre værelser med kuppel og 4 minareter, alle kronet af dekorative korsblomster, hævet platform omgivet af forsænkede buer, sirlige detaljer overalt og detaljerede fliser omkring soklen.
  • Sættet kan opdeles i 7 modulsektioner, så det er lettere at transportere.
  • Sæt dine LEGO byggefærdigheder på prøve med en af de største LEGO modeller nogensinde!
  • Specialelementer: 6 blå 16x32-byggeplader, hvide 1x5x4-klodser med bue, masser af gennemsigtige elementer, "Erling"-klodser og fliser med knop.
  • Sættet indeholder over 5.900 LEGO elementer.
  • Modellen er over 43 cm høj, 51 cm bred og 51 cm dyb.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Taj Mahal
SKU
10256
EAN
5702016173536
Dele
5923
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
2 699 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.