LEGO 10269 Harley-Davidson Fat Boy

Sjælden

Byg og fremvis din egen Harley-Davidson Fat Boy-motorcykel!

lego 10269 harley davidson fat boy
  • 1023 Dele
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10269 SKU

Udforsk de finere detaljer i ikonisk ingeniørkunst med LEGO Creator Expert motorcyklen 10269 Harley-Davidson Fat Boy. Denne yderst detaljerede LEGO motorcykel er udviklet i samarbejde med Harley-Davidson og indfanger magien i virkelighedens maskine, lige fra Lakester-pladehjulene med kraftige dæk til den dråbeformede brændstoftank med påtrykte logoer og indbygget speedometer. Andre detaljer omfatter en Milwaukee-Eight-motor med …

Læs mere...

Priser LEGO 10269 Harley-Davidson Fat Boy

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO Creator Expert sæt

Beskrivelse LEGO 10269 Harley-Davidson Fat Boy

Udforsk de finere detaljer i ikonisk ingeniørkunst med LEGO Creator Expert motorcyklen 10269 Harley-Davidson Fat Boy. Denne yderst detaljerede LEGO motorcykel er udviklet i samarbejde med Harley-Davidson og indfanger magien i virkelighedens maskine, lige fra Lakester-pladehjulene med kraftige dæk til den dråbeformede brændstoftank med påtrykte logoer og indbygget speedometer. Andre detaljer omfatter en Milwaukee-Eight-motor med bevægelige stempler, dobbelt udstødningsrør, motorcykelstyr, bevægelig gearskiftepedal og bremsehåndtag, støtteben og en robust fremvisningsstand. Prikken over i'et er et mørkerødt og sort farvetema, der gør denne fantastiske fremvisningsmodel til en virkelig ikonisk udstillingsgenstand til hjemmet eller kontoret. Dette avancerede LEGO sæt giver en fordybende og berigende byggeoplevelse.

  • Omfatter Lakester-pladehjul med kraftige dæk, dråbeformet brændstoftank med Harley-Davidson-logoer og indbygget speedometer, Milwaukee-Eight-motor med bevægelige stempler, dobbelt udstødningsrør, motorcykelstyr, bevægelig gearskiftepedal og bremsehåndtag, støtteben og en robust fremvisningsstand.
  • Autentisk mørkerødt og sort farvetema.
  • Denne LEGO motorcykel er en ikonisk udstillingsgenstand til hjemmet eller kontoret.
  • Drej baghjulet for at se Milwaukee-Eight-motorens stempler komme til live.
  • Nye, dekorerede elementer i juli 2019: 2 mørkerøde 2x4-fliser med påtrykt Harley-Davidson Fat Boy-tankemblem.
  • Specialelementer: bagfælg, der er ny i juli 2019, med superbredt dæk.
  • Modellen er over 20 cm høj, 18 cm bred og 33 cm lang.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Harley-Davidson Fat Boy
SKU
10269
EAN
5702016368291
Dele
1023
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
799 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.