LEGO Old Trafford – Manchester United 10272

Byg og fremvis en yderst detaljeret model af Old Trafford

lego 10272 old trafford manchester united
 • 3898 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10272 SKU

Fans af Manchester United vil elske at bygge denne store LEGO model af Old Trafford (10272) for at vise deres loyalitet over for en af verdens mest berømte fodboldklubber. Byggesættet til dette LEGO fodboldstadion er en sjov udfordring til at skabe en spektakulær udstillingsmodel. Den ultimative Manchester United-gave. Manchester United-fans kan vise denne model af Old …

Læs mere...

Priser LEGO Old Trafford – Manchester United 10272

Lego.com LEGO.com 2 199 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Old Trafford – Manchester United 10272

Fans af Manchester United vil elske at bygge denne store LEGO model af Old Trafford (10272) for at vise deres loyalitet over for en af verdens mest berømte fodboldklubber. Byggesættet til dette LEGO fodboldstadion er en sjov udfordring til at skabe en spektakulær udstillingsmodel.

Den ultimative Manchester United-gave
Manchester United-fans kan vise denne model af Old Trafford frem derhjemme eller på kontoret. Dette LEGO Creator sportssæt er nyt i februar 2020 og falder sammen med stadionets 110-års jubilæum. Dette byggesæt til voksne rummer flere stemningsfulde detaljer, bl.a. spillertunnellen og statuen af tre berømte spillere – United Trinity.

Giv din passion liv med avancerede LEGO sæt!
LEGO Creator Expert avancerede byggesæt giver voksne mulighed for at bygge modeller baseret på nogle af deres største passioner, bl.a. biler, bygninger og stadioner. Når den udfordrende og sjove byggeoplevelse er slut, bliver disse samlermodeller af byggeklodser til iøjnefaldende udstillingsgenstande derhjemme eller på kontoret.

 • Et spektakulært byggesæt til voksne, der vil skabe en detaljeret model af Old Trafford. Den perfekte Manchester United-gave til fans, der gerne vil vise deres udødelige support ved at udstille dette LEGO fodboldstadion.
 • Et byggesæt i størrelsesforholdet 1:600 med en model af Old Trafford. Dette LEGO fodboldstadion er et sjovt og berigende projekt og giver fans mulighed for at genopleve skattede minder fra Manchester United med denne detaljerede model.
 • Den første mulighed for at bygge en kopi af Manchester Uniteds Old Trafford af byggeklodser. Dette LEGO fodboldstadion er en fantastisk udstillingsmodel til hjemmet eller kontoret.
 • Dette store LEGO fodboldsæt med 3.898 elementer til voksne er en unik Manchester United-gave. Det rummer eskapisme for byggere, der kan kaste sig ud i et langt og tilfredsstillende projekt med chancen for at vise deres passion for deres klub.
 • LEGO fodboldstadionet Old Trafford – Manchester United er over 18 cm højt, 47 cm langt og 39 cm bredt. Den perfekte størrelse til at gengive autentiske detaljer, bl.a. spillertunnellen og en statue af Sir Alex Ferguson.
 • Dette avancerede byggesæt bruger ingen batterier, så der lyder aldrig noget slutfløjt på dette LEGO fodboldstadion.
 • Dette LEGO sæt giver den ultimative byggeoplevelse og fører dig gennem den berigende proces med en nem, trinvis vejledning.
 • LEGO Creator Expert avancerede byggesætsmodeller giver voksne mulighed for at afprøve udfordrende projekter og skabe samlerobjekter baseret på nogle af deres største passioner, bl.a. biler, bygninger og stadioner.
 • LEGO byggeklodser har overholdt branchens højeste standarder i mere end 60 år, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
 • Du ved, du er på sikker grund med LEGO legetøj. Vores klodser og elementer er blevet grundigt testet og overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Old Trafford – Manchester United
SKU
10272
EAN
5702016667998
Dele
3898
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
16+ år
LEGO pris
2 199 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.