LEGO Ghostbusters ECTO-1 10274

"What you gonna build ECTO-1!"

LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1
 • 2352 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10274 SKU

Hvis du er fan af Ghostbusters, har vi lige noget for dig – LEGO Ghostbusters ECTO-1! Få ram på hverdagens stress, og forkæl dig selv med noget alenetid, mens du bygger en LEGO version af den ombyggede 1959 Cadillac Miller-Meteor-ambulance fra Ghostbusters-filmene. Uhyggeligt flotte detaljer. ECTO-1 modellen er baseret på bilen i filmen Ghostbusters: Afterlife og …

Læs mere...

Priser LEGO Ghostbusters ECTO-1 10274

Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -28% 1 340 kr Se
Legen.dk Legen.dk -19% 1 499 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 849 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Ghostbusters ECTO-1 10274

Hvis du er fan af Ghostbusters, har vi lige noget for dig – LEGO Ghostbusters ECTO-1! Få ram på hverdagens stress, og forkæl dig selv med noget alenetid, mens du bygger en LEGO version af den ombyggede 1959 Cadillac Miller-Meteor-ambulance fra Ghostbusters-filmene.

Uhyggeligt flotte detaljer
ECTO-1 modellen er baseret på bilen i filmen Ghostbusters: Afterlife og har fungerende styring, faldlem, spøgelsesfælde, sæde til skytte, der kan svinges ud, protonrygsæk og seje detaljer fra den oprindelige bil, såsom det ikoniske Ghostbusters logo.

Et byggeprojekt til dig
Du behøver ikke at have en hel samling LEGO sæt for at nyde dette bygbare modelbilsæt. Du har bare brug for noget bordplads og måske et par sange fra Ghostbusters til at spille i baggrunden. Dette LEGO bilsæt er en del af en samling LEGO byggesæt til voksne, der elsker godt design. Det er også en god Ghostbusters gave til dig selv eller en modelbilbygger i dit liv, der er på udkig efter sit næste projekt.

 • Det ultimative ECTO-1-byggesæt til fans af LEGO klodser og Ghostbusters, der gerne vil bygge deres næste modelbil eller bare slappe af med et fordybende hobbyprojekt.
 • Dette er ikke et Ghostbusters legetøj. Det er et bilsæt til voksne med fungerende styring, faldlem med spøgelsesfælde, sæde til skytte, der kan svinges ud, samt en bevægelig spøgelsesdetektor og andet paranormalt detektorudstyr.
 • Er du typen, der går op i detaljer? Med elementer som en buet forrude, modulært rat og klods med Ghostbusters logo vil dette autentiske detaljerige sæt se flot ud i hjemmet eller på kontoret.
 • Denne ECTO-1-modelbil er ideel til både Ghostbusters fans og LEGO fans og garanterer timevis af sjov og en byggeoplevelse, der vil appellere til voksne. Det er en perfekt gave til alle, der vil elske at bygge en modelbil.
 • ECTO-1 er over 22,5 cm høj, 47 cm lang og 16,5 cm bred og spækket med autentiske detaljer, som du vil være stolt over at vise frem.
 • Denne bygbare model kræver ikke batterier – den drives af ren ektoplasma (okay, det var bare for sjov).
 • Ud over en trinvis vejledning til at bygge modellen indeholder byggevejledningen i coffee table book-stil designdetaljer samt historien om ECTO-1 (kun på engelsk. Udgaver på andre sprog kan downloades på LEGO.com/ecto-1-book).
 • En del af en serie inspirerende LEGO byggesæt, der er designet til LEGO byggefans og hobbyentusiaster, som elsker smukt design og elegant arkitektur.
 • LEGO byggeklodser overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer testes omhyggeligt for at sikre, at alle byggesæt overholder de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder, så du kan være sikker på, at denne mindeværdige model er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ghostbusters ECTO-1
SKU
10274
UPC
673419322188
Dele
2352
Tema
LEGO Ghostbusters
Alder
18+ år
LEGO pris
1 850 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.