LEGO 10277 Krokodillelokomotiv

Sjælden

Byg og fremvis et jernbaneikon

lego 10277 krokodillelokomotiv
 • 1271 Dele
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10277 SKU

Glem alt omkring dig, og slip væk fra hverdagens trummerum med dette tilfredsstillende byggeprojekt. Hvis du aldrig har glemt din passion for togsæt, vil du elske at genskabe krokodillelokomotivets fantastiske detaljer – en vintage-klassiker fra jernbanens guldalder. Imponerende detaljerigdom. Denne smukke LEGO model er inspireret af klasse Ce 6/8 II-lokomotivet, der oprindeligt blev bygget til de …

Læs mere...

Priser LEGO 10277 Krokodillelokomotiv

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO Creator Expert sæt

Beskrivelse LEGO 10277 Krokodillelokomotiv

Glem alt omkring dig, og slip væk fra hverdagens trummerum med dette tilfredsstillende byggeprojekt. Hvis du aldrig har glemt din passion for togsæt, vil du elske at genskabe krokodillelokomotivets fantastiske detaljer – en vintage-klassiker fra jernbanens guldalder.

Imponerende detaljerigdom
Denne smukke LEGO model er inspireret af klasse Ce 6/8 II-lokomotivet, der oprindeligt blev bygget til de schweiziske jernbaner mellem 1919 og 1927, og spækket med realistiske detaljer. Med koblingsstænger, der bevæger sig, når hjulene drejer, og justerbare strømaftagere, der går op og ned, er der en masse ting at udforske. Løft taget for at få adgang til mandskabsrummet, og væk historien om dette ikoniske tog til live med de 2 minifigurer. Brug Powered Up-komponenter (sælges separat) til at tilføre lokomotivet motorkraft.

Sæt fut i din passion for at bygge
Sættet Krokodillelokomotiv (10277) er en del af en samling LEGO modelbyggesæt til voksne, der elsker smukt design. Modellen er ogsåen oplagt gave til alle, der elsker modeltog.

 • Modelsættet LEGO Krokodillelokomotiv (10277) er perfekt til voksne, der gerne vil bygge en model af et vintage-lokomotiv, eller til alle, der elsker tog og er på udkig efter deres næste hobbyprojekt.
 • Få en berigende udfordring, mens du vækker dette bygbare modeltog til live. Udforsk derefter de mange funktioner og egenskaber i sættet, der er en hyldest til det klassiske krokodillelokomotiv.
 • Opdag de fantastiske detaljer med autentiske funktioner, der er tro mod det originale krokodillelokomotiv. De 2 LEGO minifigurer med værktøj, fremvisningssporet og faktapladen betyder, at der er masser at udforske, når du har bygget det klassiske tog.
 • Dette byggesæt til voksne er ideelt til fans af modeltog, jernbaneentusiaster samt LEGO fans og en god kreativ gave eller fødselsdagsgave, som vil transportere byggefans til en verden med total afslapning.
 • Togmodellen er over 16 cm høj, 52 cm lang og 8 cm bred, hvilket gør den til en smuk model, du stolt kan vise frem.
 • Du kan hoppedirekte ud i dette fordybende byggeprojekt, da der ikke kræves batterier. Du kan motorisere lokomotivet ved at tilføje 1 x 88009 og 1 x 88013 Powered Up-komponenter (sælges separat).
 • Dette byggesæt til voksne leveres med en byggevejledning i coffee table book-stil fyldt med spændende og inspirerende designdetaljer.
 • En del af en serie inspirerende LEGO byggemodelsæt til voksne, der er designet til LEGO byggefans og hobbyentusiaster, som elsker elegant design, smuk arkitektur og detaljerige modeller.
 • LEGO byggeklodser overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer testes omhyggeligt for at sikre, at alle byggesæt overholder de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder, så du kan være sikker på, at dette sæt har et robust design.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Krokodillelokomotiv
SKU
10277
EAN
5702016757460
Dele
1271
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
18+ år
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.