LEGO Politistation 10278

Byg den flotte LEGO Politistation for at opklare en sukkersd forbrydelse

LEGO 10278 Politistation
 • 2923 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10278 SKU

En politistation med mange hemmeligheder. Det er helt sikkert LEGO 10278. Med 2923 dele er det et byggeri for den ægte ekspert. Det smukke design og de hemmelige detaljer vil fange enhver LEGO fans fantasi. Denne LEGO politistation er ikke mindre end tre etager høj og har hemmeligheder på alle niveauer. Er du klar til …

Læs mere...

Priser LEGO Politistation 10278

Proshop.dk Proshop.dk -14% 1 325 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 549 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Politistation 10278

En politistation med mange hemmeligheder. Det er helt sikkert LEGO 10278. Med 2923 dele er det et byggeri for den ægte ekspert. Det smukke design og de hemmelige detaljer vil fange enhver LEGO fans fantasi. Denne LEGO politistation er ikke mindre end tre etager høj og har hemmeligheder på alle niveauer. Er du klar til at udforske dem?

Endløs byggesjov

LEGO 10278 garanterer timevis af byggeunderholdning. Og når du er færdig, kan du bare starte forfra igen. Du kan selv bestemme, hvor mange af de tre etager du ønsker at bruge i din bygning i dag. Du kan også tilpasse grundplanerne, som du ønsker det. På den måde er det en udfordring at lege og bygge med denne LEGO politistation hver gang.

Mere end en politistation

Dette sæt hedder "Police Station", men der er meget mere end det at opdage. På den ene side er der en donutbutik, hvor du kan købe de lækreste lækkerier. På den anden side finder du en kiosk, så du altid er opdateret med de seneste nyheder.

LEGO 10278 har for mange detaljer til at blive nævnt. Hvad med en fængselscelle til at låse skurken inde i. Men pas på, at han ikke flygter gennem den hemmelige luge under sengen! Der bør heller ikke mangle et pengeskab til opbevaring af alle beviserne. Og med brættet med alle ledetrådene kan du løse enhver sag. Der er endda et kamera, så du kan tage et "forbryderbillede" af forbryderen. Denne LEGO politistation er den ægte vare.

Modulære bygninger

LEGO 10278 er en del af LEGO's fantasifulde serie "Modular Buildings". Sættene i denne serie passer alle sammen og giver voksne bygherrer masser af udfordringer. Der er allerede en del forskellige bygninger i denne serie, så du kan samle en flot by sammen.

Denne politistation vil helt sikkert være et blikfang i din by. De 5 minifigurer, der følger med sættet, gør det endnu mere levende. Kan betjentene også føre den næste sag til en vellykket afslutning? Vil den kriminelle slippe væk i dag? Og har donutbutikken allerede en ny smag af donuts?

Find din egen historie

Denne LEGO politistation inviterer dig til at finde på dine egne historier. De mange detaljer giver dig mulighed for at opleve et nyt eventyr hver dag. Hvis du kombinerer politistationen med andre modulære byggesæt, får du endnu mere sjov.

Antallet af klodser og konstruktionsteknikkerne vil være en fin udfordring for voksne LEGO fans, og alle vil nyde denne smukke bygning. Er du klar til det bedre detektivarbejde?

 • LEGO modelbyggesættet Politistation (10278) er fyldt med smarte designdetaljer og uventede overraskelser, og sættet er perfekt til voksne, der er på udkig efter et afstressende projekt.
 • Opdag stilfulde scener med detaljer, der viser opklaringens elementer, bl.a. en opslagstavle til efterforskningen med autentiske røde linjer mellem sporene, spolebåndoptager, fængselscelle, skab til bevismateriale og meget mere.
 • Med 2.923 elementer og 5 minifigurer, bl.a. en politibetjent fra 1940'erne, er der masser at opdage. Fliser med tryk, f.eks. opslagstavle, telefon og skrivemaskine, gør de detaljerede scener levende.
 • Dette byggesæt er ideelt både til fans af detektivhistorier og alle, der elsker LEGO byggeri, og det rummer timevis af sjov og en kreativ byggeoplevelse, der vil appellere til voksne.
 • Voksne LEGO fans vil elske de nye elementer i dette sæt, bl.a. 2 elementer i en ultrasjælden nougatfarve, 4 blanke dyrehoved-elementer til gesimsdetaljen, og en omvendt 2-farvet bue.
 • Modellen er over 37 cm høj (inkl. antenne), 25 cm bred og 25 cm dyb.
 • Ud over at være en trinvis vejledning til at bygge modellen indeholder en flot indbundet byggevejledning med inspirerende designdetaljer.
 • Dette politistationssæt indgår i samlerserien Modular Buildings med kreative byggesæt, der er designet til LEGO byggefans, som elsker smukt design, indviklede detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO byggeklodser er fremstillet af materialer af højeste kvalitet. De er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • For LEGO elementer er sikkerhed og kvalitet i højsædet. Derfor testes de grundigt, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Politistation
SKU
10278
EAN
5702016913729
UPC
673419340502
Dele
2923
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
1 549 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.