LEGO Volkswagen T2 autocamper 10279

Byg en hyldest til eventyr med denne samler- og udstillingsmodel

LEGO 10279 Volkswagen T2 autocamper
 • 2207 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10279 SKU

Den velkendte Volkswagen T2 Camper kommer til live i LEGO 10279. Dette omfattende LEGO sæt er fyldt med sjove detaljer og overraskende tilføjelser, der vil fortryller enhver LEGO og Volkswagen fan. Hvad med det detaljerede interiør, stofgardiner og pop-up telt af stof? LEGO Volkswagen T2 Camper skriger på eventyr. Hvilke rejser vil du opleve med denne …

Læs mere...

Priser LEGO Volkswagen T2 autocamper 10279

Lego.com LEGO.com 1 199 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 1 488 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 1 489 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Volkswagen T2 autocamper 10279

Den velkendte Volkswagen T2 Camper kommer til live i LEGO 10279. Dette omfattende LEGO sæt er fyldt med sjove detaljer og overraskende tilføjelser, der vil fortryller enhver LEGO og Volkswagen fan. Hvad med det detaljerede interiør, stofgardiner og pop-up telt af stof?

LEGO Volkswagen T2 Camper skriger på eventyr. Hvilke rejser vil du opleve med denne fantastiske og autentiske struktur?

Bag i tiden med LEGO 10279

Har du nogensinde selv været på farten i en rigtig Volkswagen autocamper? Eller er du bare en stor beundrer af disse unikke varevogne? Uanset hvilke minder du har om disse varevogne, vil du have meget sjov med at bygge dette retrokøretøj.

Du vil straks genkende den store forrude og skydedøren. Du kan endda åbne motorhjelmen og se varevognens motor. I køkkenet i LEGO Volkswagen T2 Camperen finder du en vask, et køleskab og et gaskomfur.

Der mangler også et klapbord og en klapbænk til sengen. Campingvognen har alt, hvad du har brug for til fantastiske oplevelser.

Nye LEGO dele

Ikke kun Volkswagen-fans vil nyde denne retrokonstruktion, LEGO-fans vil også have det sjovt med Volkswagen autocamperen. LEGO har faktisk designet alle mulige nye LEGO dele specielt til dette køretøj.

Dækkene har f.eks. en ny form, og dele som forruden og pop-up-teltet af stof er også unikke. Med mere end 2.200 klodser i alt er dette en byggeudfordring, som du sent vil glemme.

Gør det personligt

Den blå og hvide farve på Volkswagen T2 Camping Bus er meget karakteristisk for dette køretøj. Vil du gerne give bussen et personligt præg? Med de medfølgende flower-power-klistermærker kan du dekorere bussen, som du vil. Bagefter er det endnu sjovere at stille bussen på et flot sted i dit hjem.

Campingbussen er 15 centimeter høj, 35 centimeter lang og 14 centimeter bred. Det vil være et ægte blikfang i rummet. Har du allerede et godt sted til den?

Vær forbløffet

LEGO Volkswagen T2 Camper vil aldrig holde op med at forbløffe dig. Uanset om det er surfbrættet, reservehjulet, de sammenklappelige sæder eller det fungerende styretøj, vil du opdage noget nyt hver gang med dette LEGO sæt. Det gør også LEGO Volkswagen T2 autocamperen til en ideel gave til enhver Volkswagen og LEGO fan.

Det er en fantastisk byggeoplevelse, som du vil have glæde af i mange timers leg bagefter. Eller du kan nyde udsigten fra din egen Volkswagen autocamper igen og igen. Drømmer du allerede om nye eventyr?

 • Byg en tro LEGO model af en Volkswagen T2 autocamper. Udforsk alle dens realistiske funktioner og detaljer, og udstil den, så alle kan beundre dette klassiske samlerobjekt.
 • Nyd de autentiske designdetaljer, f.eks. den ikoniske store forrude og skydedøren. Prøv den fungerende styring, og åbn kølerhjelmen for at undersøge motoren.
 • Der er masser funktioner, detaljer og tilbehør i VW-autocamperen, bl.a. stofgardiner, pop op-telt af stof, surfbræt og 2 klapstole.
 • Denne model er designet til voksne LEGO byggere. Den rummer et berigende byggeprojekt og er ideel, hvis du er på udkig efter de bedste gaver og samlerobjekter til fans af VW-autocampere.
 • Modellen er over 15 cm høj, 35 cm lang og 14 cm bred og udgør en iøjnefaldende udstillingsmodel.
 • Med sit flotte blå-hvide farvetema ser denne model fantastisk ud, når den står fremme. Brug klistermærkerne til at dekorere dit eget køretøj med flower-power-detaljer.
 • Møblementet indeni omfatter et campingkøkken med gaskomfur, vask, køleskab, udsvingsbord samt en sammenklappelig "rock and roll"-seng.
 • LEGO sættet Volkswagen T2 autocamper indgår i et sortiment af kreative byggesæt designet til voksne byggefans, som elsker smukt design, indviklede detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO klodser er fremstillet af materialer af højeste kvalitet. De er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • For LEGO elementer er sikkerhed og kvalitet i højsædet. Derfor testes de grundigt, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Volkswagen T2 autocamper
SKU
10279
EAN
5702016913736
Dele
2207
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
1 199 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.