LEGO Blomsterbuket 10280

Se kreativiteten blomstre

lego 10280 blomsterbuket
 • 756 Dele
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10280 SKU

Det er altid en fornøjelse at give og modtage smukke blomster. Hvis du er på udkig efter en helt anderledes blomstergave, er den smukke LEGO Blomsterbuket (10280) lige sagen. Uanset om du vil forkæle en, du holder af, eller er på udkig efter dit næste kreative projekt, giver dette modelbyggesæt med en blomsterbuket dig mulighed …

Læs mere...

Priser LEGO Blomsterbuket 10280

Proshop.dk Proshop.dk -45% 274 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -38% 311 kr Se
Alternate.dk Alternate.dk -35% 327 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -33% 335 kr Se
Legen.dk Legen.dk -20% 399 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -20% 400 kr Se
LEGO.com LEGO.com 499 kr Se

Se flere LEGO Creator Expert sæt

Beskrivelse LEGO Blomsterbuket 10280

Det er altid en fornøjelse at give og modtage smukke blomster. Hvis du er på udkig efter en helt anderledes blomstergave, er den smukke LEGO Blomsterbuket (10280) lige sagen. Uanset om du vil forkæle en, du holder af, eller er på udkig efter dit næste kreative projekt, giver dette modelbyggesæt med en blomsterbuket dig mulighed for at slappe af, trække stikket og skabe noget vidunderligt. Når den imponerende blomsterudstilling er bygget færdig, vil den give et strejf af sjov og farve til ethvert lokale. De justerbare stængler gør det nemt at tilpasse arrangementet til enhver vase eller beholder.

Sammensæt blomster som en professionel
Hver detalje i buketten er lavet af LEGO komponenter – som alle kan tilpasses og tilsammen skabe en unik udstillingsgenstand. De fleste af blomsterne har kronblade, der kan sættes i flere positioner, så du kan have det sjovt med at designe forskellige arrangementer. Skil stænglerne ad, og sæt dem sammen på nye måder for at justere blomsternes højde og form. Dette sæt indgår i samlingen LEGO Botanical til voksne og omfatter adskillige elementer, der er lavet af plantebaseret plast fremstillet af sukkerrør fra bæredygtige kilder.

 • LEGO byggesættet Blomsterbuket (10280) vil være en unik gave eller et afstressende projekt, der bliver til en smuk blomsterudstilling lavet udelukkende af LEGO elementer. Bemærk: Vase medfølger ikke.
 • Denne blomsterbuket omfatter en spændende variation af farver og interessante former, inspireret af ægte blomster såsom roser, løvemund, valmuer, asters, margeritter og græsarter.
 • Lad fantasien blomstre med tilpasningsvenlige elementer. Sæt kronblade og blade i den ønskede position, og tilpas derefter stænglernes længde for at skabe vidunderlige arrangementer til hjemmet.
 • Er du på udkig efter de bedste gaver til fødselsdage, bryllupsdage eller andre særlige lejligheder? LEGO sættet Blomsterbuket vil være en ganske særlig og usædvanlig gave til venner, særligt udkårne eller dig selv – når som helst på året.
 • Stænglerne har mange forskellige længder. Som eksempel er "løvemunden" med den lige stilk over 36 cm høj.
 • Som den første LEGO Blomsterbuket nogensinde indeholder dette sæt et væld af nye farver og former, som voksne LEGO fans vil elske.
 • Blomsterne er skabt af over 17 usædvanlige LEGO elementer med realistiske former og farver for at skabe et uventet udseende, der helt sikkert vil fange folks opmærksomhed.
 • Den flotte LEGO Blomsterbuket er en del af samlingen LEGO Botanical. Denne revolutionerende samling omfatter adskillige elementer, der er lavet af plantebaseret plast fremstillet af sukkerrør fra bæredygtige kilder.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Blomsterbuket
SKU
10280
UPC
673419340526
Dele
756
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
18+ år
LEGO pris
500 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.