LEGO adidas Originals Superstar 10282

Supercool superstar

LEGO 10282 adidas Originals Superstar - 20210615
 • 731 Dele
 • LEGO Diverse Tema
 • 10282 SKU

Byg en overraskende ny tilføjelse til din samling af sneakers med modellen LEGO adidas Originals Superstar (10282). I denne helt nye LEGO oplevelse genskaber du den ikoniske sneaker ud af LEGO elementer og bygger et samlerobjekt, der helt sikkert vil sætte gang i snakken. Autentiske Superstar-detaljer. Ligesom den ægte vare omfatter denne LEGO version grafikken fra …

Læs mere...

Priser LEGO adidas Originals Superstar 10282

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -3% 545 kr Se
Lego.com LEGO.com 559 kr Se

Se flere LEGO Diverse sæt

Beskrivelse LEGO adidas Originals Superstar 10282

Byg en overraskende ny tilføjelse til din samling af sneakers med modellen LEGO adidas Originals Superstar (10282). I denne helt nye LEGO oplevelse genskaber du den ikoniske sneaker ud af LEGO elementer og bygger et samlerobjekt, der helt sikkert vil sætte gang i snakken.

Autentiske Superstar-detaljer
Ligesom den ægte vare omfatter denne LEGO version grafikken fra den ikoniske adidas Originals Superstar-sneaker, den runde tåform, det trebladede logo og de 3 takkede striber. Højre eller venstre sko? Du bestemmer! Sættet indeholder 17 ekstra LEGO elementer, så du kan vælge, om du vil bygge sneakeren til højre eller venstre fod. Realismen får et ekstra pift med snørebånd og en autentisk skotøjsæske.

Et byggeprojekt til dig
Dette sæt indgår i en samling af LEGO byggesæt til voksne. Der medfølger udstillingsstand og faktaplade, så modellen vil få anerkendende blikke fra alle, der elsker adidas og streetwear-samlerobjekter, samt voksne LEGO byggere.

 • Byg og udstil en af verdens mest ikoniske sneakers med byggesættet LEGO adidas Originals Superstar (10282) til voksne.
 • Fyldt med autentiske detaljer såsom den berømte runde tåform, 3 takkede striber, adidas-logo på pløsen og anden Originals Superstar-grafik.
 • Med snørebånd og emballage, der ligner en autentisk skotøjsæske, er denne LEGO model en sjov og realistisk hyldest til den originale adidas-sneaker.
 • Er du på udkig efter de bedste gaver til adidas-fans? Denne model er ideel til alle, der elsker streetwear-samlerobjekter, og også til voksne LEGO byggere, som er på udkig efter et anderledes projekt.
 • Modellen er over 12 cm høj, 27 cm lang og 9 cm bred.
 • Der medfølger både udstillingsstand og faktaplade, så din sneaker-model kan indtage hæderspladsen derhjemme eller på kontoret.
 • Sættet indeholder ekstra LEGO elementer, så du kan vælge mellem at bygge en sneaker til højre eller venstre fod.
 • Sættet LEGO adidas Originals Superstar indgår i et sortiment af kreative byggesæt designet til voksne LEGO fans, som sætter pris på smukt design og omhyggelige detaljer.
 • LEGO klodser er fremstillet af materialer af høj kvalitet. De er ensartede, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Med LEGO elementer kommer sikkerhed og kvalitet i første række. Derfor testes de grundigt, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO adidas Originals Superstar
SKU
10282
EAN
5702016914030
UPC
673419340281
Dele
731
Tema
LEGO Diverse
Alder
18+ år
LEGO pris
559 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.