LEGO NASA Space Shuttle Discovery 10283

Udforsk galaksen og det ydre rum

lego 10283 nasa rumfaergen discovery
 • 2354 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10283 SKU

Kast dig ud i rummet med dette betagende LEGO sæt. Med LEGO 10283 kan du ikke kun genopbygge den legendariske rumfærge Discovery, men også det verdensberømte rumteleskop Hubble. Sættet består af ikke mindre end 2354 dele og vil helt sikkert give mange timers byggeunderholdning. Men selv efter bygningen vil du kunne nyde denne ekstraordinære struktur i …

Læs mere...

Priser LEGO NASA Space Shuttle Discovery 10283

Computersalg.dk Computersalg.dk -13% 1 341 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -13% 1 342 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 549 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO NASA Space Shuttle Discovery 10283

Kast dig ud i rummet med dette betagende LEGO sæt. Med LEGO 10283 kan du ikke kun genopbygge den legendariske rumfærge Discovery, men også det verdensberømte rumteleskop Hubble.

Sættet består af ikke mindre end 2354 dele og vil helt sikkert give mange timers byggeunderholdning. Men selv efter bygningen vil du kunne nyde denne ekstraordinære struktur i lang tid. Opdag alle de autentiske detaljer, leg med alle de bevægelige dele, og tag på en uforglemmelig rumrejse.

Et legendarisk køretøj

Rumfærgen Discovery er en legendarisk rumfærge. Ikke alene har denne rumfærge fra NASA været på mission flere gange end nogen anden rumfærge, men Discovery har også været med til at bygge den internationale rumstation.

Discovery sendte desuden rumteleskopet Hubble i kredsløb. Alle disse eventyr og meget mere kan du nu genopleve derhjemme med din egen version af Discovery. Det er en sand mission at bygge rumraketten. Konstruktionen er fuld af overraskende detaljer, f.eks. en bevægelig robotarm og et meget detaljeret cockpit.

Du vil have en masse sjov med at bygge med dette, men det er også sjovt at se på raketten i detaljer bagefter. Selv LEGO Hubble har bevægelige solpaneler, ligesom den ægte vare. Forundres over den fremmede verden, som disse strukturer udgør.

Et ægte blikfang

En så smuk konstruktion som LEGO 10283 er naturligvis noget, du gerne vil dele med andre. Det er derfor, at Discovery leveres med forskellige displaystativer. Så du kan stolt vise rumfærgen frem på dit kontor eller i dit hjem.

Du kan selv vælge, hvordan du vil præsentere Hubble. Dette kan gøres sammen med rumfærgen, men rumteleskopet kan også placeres separat. Det afhænger alt sammen af, hvad du synes, der ser bedst ud, eller hvad du har plads til. På denne måde kan du og alle dine besøgende nyde den imponerende opdagelse. Denne NASA-rumraket er en del af LEGO rumfartssamlingen.

Blandt andet den internationale rumstation og Apollo 11 månelandingsfartøjet er en del af denne samling. Udvid din samling af rumvæsener med Discovery, eller begynd at samle på disse fascinerende sæt.

En fantastisk gave til entusiasten

Discovery er et fantastisk sæt til at give som gave til enhver rum- eller LEGO entusiast. LEGO 10283 er et modelbyggesæt til voksne og vil helt sikkert være en fornøjelse. LEGO fans vil sætte stor pris på den spændende byggeudfordring, mens rumfans vil beundre de autentiske detaljer i rumfærgen og rumteleskopet.

Alle vil elske at drømme sig væk ved tanken om fjerne rumrejser. Det er selvfølgelig også en god idé at give sættet til dig selv som gave. Føl dig som en rigtig astronaut, og tag på opdagelsesrejse med Discovery. Er du klar til at tage udfordringen op?

 • Tag ud på en opdagelsesrejse med LEGO NASA-rumfærgen Discovery (10283) – et modelbyggesæt for voksne.
 • Nyd timevis af fordybende byggeri, mens du skaber både rumfærgen Discovery og Hubble-rumteleskopet fra NASA's STS-31-mission fra 1990.
 • Gå på opdagelse i alle de autentiske funktioner og detaljer, bl.a. lastrummet og cockpittet, der begge kan åbnes, landingsstellet, der kan trækkes op, de bevægelige højdekrængror, robotarmen og de 5 pladser til besætningen.
 • LEGO modellen af Hubble-rumteleskopet har bevægelige solpaneler og en luge, ligesom på virkelighedens udgave.
 • Er du på udkig efter den bedste gave til voksne, der elsker kreative projekter? Denne rumfærgemodel vil appellere til rumentusiaster og alle, der holder af en fordybende byggeudfordring, så den er en perfekt gave.
 • Omfatter byggevejledning i flot kvalitet, der indeholder inspirerende designdetaljer. Der medfølger flere stande, som kan gøre denne rumfærgemodel til et iøjnefaldende udstillingsobjekt i hjemmet eller på kontoret.
 • Rumfærgemodellen er over 21 cm høj, 54 cm lang og 34 cm bred og har dermed den perfekte størrelse til udstilling.
 • Denne rumfærgemodel indgår i en samling af byggesæt, der er designet til voksne LEGO fans, som sætter pris på godt design – de perfekte gaver til voksne, der elsker at bygge.
 • LEGO byggeklodser er fremstillet af materialer af høj kvalitet. De er ensartede, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Sikkerhed og kvalitet kommer i første række for LEGO elementer. Derfor bliver de grundigt testet, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO NASA Space Shuttle Discovery
SKU
10283
UPC
673419340298
Dele
2354
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
1 550 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.