LEGO Queer Eye – The Fab 5 Loft 10291

Lev det bedste liv, du kan med de oprindelige fantastiske fem The Fab 5!

lego 10291 queer eye the fab 5 loft
 • 974 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10291 SKU

Her er det ultimative sæt til alle fans af tv-serien Queer Eye på Netflix! Gør dig klar til at finde dit sande jeg i et berigende byggeprojekt med LEGO sættet Queer Eye – The Fab 5 Loft (10291). Mens du genskaber alle detaljerne i interiøret fra de originale fantastiske fems lejlighed i Atlanta, vil du …

Læs mere...

Priser LEGO Queer Eye – The Fab 5 Loft 10291

Proshop.dk Proshop.dk -22% 698 kr Se
Lego.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Queer Eye – The Fab 5 Loft 10291

Her er det ultimative sæt til alle fans af tv-serien Queer Eye på Netflix! Gør dig klar til at finde dit sande jeg i et berigende byggeprojekt med LEGO sættet Queer Eye – The Fab 5 Loft (10291). Mens du genskaber alle detaljerne i interiøret fra de originale fantastiske fems lejlighed i Atlanta, vil du opdage masser af elementer fra showet, der hylder hver af deres særlige talenter. Der er en køkkenø til Antoni, et tøjstativ til Tan, Jonathans drejestol og Karamos sofa og scrapbog. Og det hele er godkendt af Bobby, fordi han har hjulpet med at designe det helt specielle LEGO interiør.

Nyd et øjebliks selvforkælelse
Intet afsnit af Queer Eye ville være fuldent uden en makeover. Så ud over minifigurversioner af hver af Fab 5 (samt hunden Bruley) indeholder LEGO modellen 2 minifigurer af Kathi Dooley (en ganske særlig gæst fra et ganske særligt afsnit)! Der er også en forvandlingskammer-funktion, hvor Kathis følelsesladede ""før""- og ""efter""-afsløringer kan genskabes.

 • Det er tid til at forkæle dig selv, mens du nyder et berigende byggeprojekt med en modelversion af de oprindelige Fab 5's lejlighed fra den prisvindende tv-serie på Netflix.
 • Opdag masser af smukke og autentiske detaljer fra tv-serien i LEGO sættet Queer Eye – The Fab 5 Loft (10291), f.eks. det store tv, køkkenet, stuen og toiletbordet.
 • Total perfektion! Sættet indeholder minifigurversioner af hver af de fantastiske fem, samt en figur af hunden Bruley. Der er også 2 minifigurer af Kathi Dooley, der viser hende før og efter hendes makeover.
 • Dette er en perfekt gave til alle fans af tv-serien Queer Eye eller enhver, der elsker souvenirs og samlerobjekter fra tv-serier. Det vil selvfølgelig også være en velfortjent belønning til dig selv.
 • Modellen er over 9 cm høj, 35 cm bred og 21 cm dyb.
 • Gå på opdagelse i et væld af detaljer, der afspejler hver af de originale fantastiske fems talenter, bl.a. en køkkenø til Antoni, et tøjstativ til Tan, Jonathans salonstol, Karamos sofa og Bobbys interiørdesign.
 • Dette sæt er resultatet af et tæt samarbejde mellem LEGO designerne og Fab 5 selv. Byggevejledningen i flot kvalitet giver et inspirerende indblik i samarbejdsprocessen.
 • Dette LEGO samlerobjekt inspireret af tv-serien indgår i et sortiment af kreative byggesæt designet til voksne byggefans, som elsker smukt design, indviklede detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO byggeklodser er fremstillet af materialer af høj kvalitet. De er ensartede, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Med LEGO elementer kommer sikkerhed og kvalitet i første række. Derfor testes de grundigt, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Queer Eye – The Fab 5 Loft
SKU
10291
EAN
5702016914290
Dele
974
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.