LEGO Julemandens besøg 10293

Sjælden

Det er juleaften, og julemanden er p vej!

lego 10293 julemandens besog
 • 1445 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10293 SKU

Et besøg af den eneste ene julemand, hvem ville ikke ønske det! Med LEGO Santa's Visit kan enhver juleelskers drøm gå i opfyldelse igen og igen. Byg det detaljerede julehus, og nyd de mange overraskelser. Fra det oplyste juletræ i haven til sokkerne over pejsen er der tænkt på alle traditioner. Hvilken detalje kan du bedst …

Læs mere...

Priser LEGO Julemandens besøg 10293

Computersalg.dk Computersalg.dk -11% 638 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -10% 649 kr Se
LEGO.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Julemandens besøg 10293

Et besøg af den eneste ene julemand, hvem ville ikke ønske det! Med LEGO Santa's Visit kan enhver juleelskers drøm gå i opfyldelse igen og igen. Byg det detaljerede julehus, og nyd de mange overraskelser.

Fra det oplyste juletræ i haven til sokkerne over pejsen er der tænkt på alle traditioner. Hvilken detalje kan du bedst lide?

Kom i julestemning

Uanset om det er en uge før jul eller midt om sommeren, vil LEGO 10293 altid få dig i julestemning. Så snart man ser det snedækkede tag på huset, kiks og mælk ved pejsen, de muntre indpakkede gaver og det hyggeligt dækkede bord, håber man, at det er december.

LEGO Julemandens besøg er en del af den særlige LEGO Vinterby-kollektion. Disse byggesæt til voksne har alle juletemaer. Byg din egen LEGO juleby, og nyd al hyggen.

En perfekt gave til ferien

Dette LEGO byggesæt er den perfekte gave til ferien. Modtageren vil ikke kun nyde at bygge det, men også bagefter er huset et fantastisk tilbehør til hjemmet. Huset er 19 centimeter højt, 27 centimeter bredt og 16 centimeter dybt.

Det består af to etager. Drej det bageste tag ud for at få bedre adgang til soveværelset. Desuden er der gemt gaver i hele huset. Kan du finde dem alle sammen?

Julen er ikke komplet uden julemanden

Ho-ho-ho-ho! I dette LEGO sæt må den eneste ene julemand selvfølgelig ikke mangle. Julemanden venter lykkeligt på taget med sin sæk fuld af gaver. Lad ham lande i pejsen gennem skorstenen, og så kan festen begynde.

Vil du gerne tilføje nogle julelys? Tryk på toppen af juletræet i haven, og se, hvordan lysene i træet lyser forsigtigt op. Desuden får du en far, en mor og en datter med huset. På den måde kan du genopleve de hyggelige juledage så ofte du vil. Lad julen komme nu!

Perfekt til juleelskere

Dette LEGO sæt er den ideelle gave til enhver juleelsker. Du vil have meget sjov med både at bygge og beundre den detaljerede model. Bagefter kan du stille huset på et flot sted og bruge det som en unik juledekoration.

Kombiner dette sæt med de andre LEGO Winter Village sæt, så du kan få en fantastisk vinterby i din egen stue. Det bliver garanteret sjovt denne jul!

 • Nyd en magisk julemodel med LEGO byggesættet Julemandens besøg (10293). Udforsk alle de traditionelle detaljer ved julemandens besøg med en fortryllende model af et julehus, der er perfekt at udstille.
 • Indeholder 4 minifigurer (far, mor, pige og julemand) til endeløse hyggelige familieaftener i julens tegn. Se julemanden komme ned gennem den store skorsten til pejsen.
 • Nyd at få øje på alle de festlige detaljer indvendigt. Der er strømper over pejsen, en tallerken med småkager og mælk til julemanden og gaver gemt rundt omkring i huset.
 • Denne model ser fantastisk ud fra alle vinkler og er dermed perfekt til at have stående fremme til jul. Se det søde køkken med den sjove køkkenmaskine af klodser.
 • Giv julescenen lidt ekstra glød. Juletræet har en lysklods (batteri medfølger), der lyser, når man trykker på træets top.
 • Er du på udkig efter de perfekte julegaveidéer? Dette modelbyggesæt er ideelt til LEGO fans eller enhver voksen eller familie, der godt kunne tænke sig et byggesæt med en flot udstillingsgenstand.
 • Det flotte julehus er oplagt at føje til samlingen og er over 19 cm højt, 27 cm bredt og 16 cm dybt. Det bageste tag går udad, hvilket giver nem adgang til soveværelset på øverste etage.
 • Denne model af et julehus, der kan bygges og blive en del af familiens samling, indgår i LEGO sortimentet Vinterlandsbyen – kreative byggesæt designet til voksne byggefans.
 • LEGO klodser er fremstillet af materialer af højeste kvalitet. De er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • For LEGO elementer er sikkerhed og kvalitet i højsædet. Derfor testes de grundigt, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Julemandens besøg
SKU
10293
EAN
5702016914313
Dele
1445
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
719 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.