LEGO Julemandens besøg 10293

Det er juleaften, og julemanden er p vej!

lego 10293 julemandens besog
 • 1445 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10293 SKU

Hvis du drømmer om den perfekte juleaften, kan du få en magisk start på julen med LEGO byggesættet Julemandens besøg (10293). Et hyggeligt projekt for voksne eller familier er en ideel måde at nyde kvalitetstid på. Byg det ornamenterede julehus, udforsk alle modellens sjove detaljer, og udstil den.

Læs mere...

Priser LEGO Julemandens besøg 10293

Proshop.dk Proshop.dk -8% 828 kr Se
Br.dk Br.dk 899 kr Se
LEGO.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Julemandens besøg 10293

Hvis du drømmer om den perfekte juleaften, kan du få en magisk start på julen med LEGO byggesættet Julemandens besøg (10293). Et hyggeligt projekt for voksne eller familier er en ideel måde at nyde kvalitetstid på. Byg det ornamenterede julehus, udforsk alle modellens sjove detaljer, og udstil den.

En model fyldt med traditioner Få øje på alle de ting, der gør juleaften så speciel. Der er strømper over pejsen, en tallerken med småkager og mælk til julemanden og endda en plads til ham ved spisebordet. Husets ydre er lige så detaljeret. Se juletræet, der lyser, når man trykker forsigtigt på træets top. Som ekstra detaljer til det glade sceneri er der gaver, en postkasse og grene bygget af klodser under det ""sne""-dækkede tag.

Et julebyggeprojekt, der bør nydes Julemandens besøg indgår i LEGO sortimentet Vinterlandsbyen – en samling af byggesæt til voksne, som fejrer den hyggelige juletid.

 • Nyd en magisk julemodel med LEGO byggesættet Julemandens besøg (10293). Udforsk alle de traditionelle detaljer ved julemandens besøg med en fortryllende model af et julehus, der er perfekt at udstille.
 • Indeholder 4 minifigurer (far, mor, pige og julemand) til endeløse hyggelige familieaftener i julens tegn. Se julemanden komme ned gennem den store skorsten til pejsen.
 • Nyd at få øje på alle de festlige detaljer indvendigt. Der er strømper over pejsen, en tallerken med småkager og mælk til julemanden og gaver gemt rundt omkring i huset.
 • Denne model ser fantastisk ud fra alle vinkler og er dermed perfekt til at have stående fremme til jul. Se det søde køkken med den sjove køkkenmaskine af klodser.
 • Giv julescenen lidt ekstra glød. Juletræet har en lysklods (batteri medfølger), der lyser, når man trykker på træets top.
 • Er du på udkig efter de perfekte julegaveidéer? Dette modelbyggesæt er ideelt til LEGO fans eller enhver voksen eller familie, der godt kunne tænke sig et byggesæt med en flot udstillingsgenstand.
 • Det flotte julehus er oplagt at føje til samlingen og er over 19 cm højt, 27 cm bredt og 16 cm dybt. Det bageste tag går udad, hvilket giver nem adgang til soveværelset på øverste etage.
 • Denne model af et julehus, der kan bygges og blive en del af familiens samling, indgår i LEGO sortimentet Vinterlandsbyen – kreative byggesæt designet til voksne byggefans.
 • LEGO klodser er fremstillet af materialer af højeste kvalitet. De er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • For LEGO elementer er sikkerhed og kvalitet i højsædet. Derfor testes de grundigt, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Julemandens besøg
SKU
10293
EAN
5702016914313
Dele
1445
Tema
LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.