LEGO Titanic 10294

"Verdens strste skib"

lego 10294 titanic
 • 9090 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10294 SKU

Siden Titanic sejlede ud på sin skæbnesvangre jomfrurejse i 1912, har det berømte skib fanget fantasien hos mange i verden. Nu kan du også hylde skibet med det kolossale byggeprojekt LEGO Titanic (10294) til samlingen.

Læs mere...

Priser LEGO Titanic 10294

Lego.com LEGO.com 5 299 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Titanic 10294

Siden Titanic sejlede ud på sin skæbnesvangre jomfrurejse i 1912, har det berømte skib fanget fantasien hos mange i verden. Nu kan du også hylde skibet med det kolossale byggeprojekt LEGO Titanic (10294) til samlingen.

En autentisk skalamodel
Denne model i størrelsesforholdet 1:200 er designet i 3 sektioner, som alle er en tro gengivelse af alt det, der kendetegnede Titanic. Indeni findes detaljer som første klasses spisesal, den storslåede trappe, et af kedelrummene og mange af kahytterne fra de forskellige passagerklasser. Gør historien om Titanic levende ved at genskabe detaljer som skibets bro, promenadedæk, læseområde, swimmingpool og meget andet.

Mere end 9.000 elementer i det ultimative byggeprojekt
Dette er en af de største LEGO modeller nogensinde med sine 135 cm i længden. Og med over 9.000 elementer rummer den mange timers byggeglæde, der kulminerer i en utrolig udstillingsgenstand, som med stolthed kan vises frem.

 • Byg en iøjnefaldende LEGO version af verdens mest berømte passagerskib med LEGO modellen Titanic (10294). Med over 9.000 elementer rummer dette sæt en byggeudfordring, der er værd at nyde.
 • Byg en tro gengivelse af Titanics historiske udseende i denne skibsmodel med størrelsesforholdet 1:200. De autentiske detaljer omfatter over 300 koøjer, den ikoniske bro, redningsbåde, bænke, fragtkran og meget mere.
 • Skibet kan opdeles i 3 sektioner, så der er overblik over det detaljerede indre. Byg og nyd den store trappe, kahytter, spisesal, rygelounge, læsesal og swimmingpool.
 • Byg og udforsk de realistiske funktioner og detaljer i et fungerende skib. Drej skruerne, og se stempelmotorerne dreje indeni.
 • Den kolossale skibsmodel af Titanic er et historisk samlerobjekt og indeholder en udstillingsstand til hver sektion. Tilføj navnepladen til stævnen som den perfekte prik over i'et.
 • En berigende byggeoplevelse for voksne LEGO byggere, historieentusiaster og alle med interesse i historien om Titanic. Det er også en perfekt gaveidé til samlere af historiske samlerobjekter.
 • En af de største og længste LEGO modeller nogensinde med sine over 135 cm i længden, 44 cm i højden og 16 cm i bredden.
 • Dette LEGO samlerobjekt af Titanic indgår i et sortiment af kreative byggesæt til voksne, som elsker smukt design, indviklede detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO klodser er fremstillet af materialer af højeste kvalitet. De er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • For LEGO elementer er sikkerhed og kvalitet i højsædet. Derfor testes de grundigt, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Titanic
SKU
10294
Dele
9090
Tema
LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
5 299 kr
VIP forhåndssalg
1. november 2021
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.