LEGO Titanic 10294

"Verdens strste skib"

lego 10294 titanic
 • 9090 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10294 SKU

Alle kender historien om Titanic. Tragedien om dette enorme skib er verdensberømt. Det såkaldte "usynlige skib" kolliderede med et isbjerg under sin jomfrurejse i 1912 og blev sænket i løbet af tre timer. Filmatiseringen af katastrofen i 1997 vandt i alt 11 Oscars, og den er stadig en meget populær film. Nu kan du også bringe …

Læs mere...

Priser LEGO Titanic 10294

LEGO.com LEGO.com 5 299 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Titanic 10294

Alle kender historien om Titanic. Tragedien om dette enorme skib er verdensberømt. Det såkaldte "usynlige skib" kolliderede med et isbjerg under sin jomfrurejse i 1912 og blev sænket i løbet af tre timer. Filmatiseringen af katastrofen i 1997 vandt i alt 11 Oscars, og den er stadig en meget populær film.

Nu kan du også bringe Titanic ind i dit eget hjem. Med LEGO 10294 Titanic kan du få en virkelighedstro LEGO version af det legendariske skib ind i dit hjem. Er du klar til det hidtil største LEGO sæt, der nogensinde er lavet?

Mere end 9.000 mursten

Man kan med sikkerhed sige, at LEGO Titanic er en fantastisk konstruktion. Modellen er hele 135 centimeter lang og består af mere end 9.000 klodser. I alt er skibet 44 centimeter højt, 16 centimeter bredt og 135 centimeter langt. Det betyder, at modellen har en skala på 1:200.

Du bygger en model med mange virkelighedstro detaljer. Du skal bl.a. bygge broen, promenadedækket og skibets swimmingpool i mange detaljer. Den store trappe, rygeområdet og kedelrummet mangler bestemt heller ikke. For at kunne se alle disse detaljer er skibet opdelt i tre sektioner. Det giver dig mulighed for at give alle detaljer den opmærksomhed, de fortjener.

Udstil skibet

Når du har brugt mange timer på at bygge LEGO Titanic, vil du have lyst til at udstille den. På den måde kan alle beundre din byggepræstation og det fantastiske skib. Til dette får du en navneplade og en praktisk stander med LEGO 10294 Titanic.

Find det perfekte sted i dit hjem, og giv Titanic en god plads. Alle vil blive imponeret over skibets store skala, de mange detaljer og dets storhed. Og de har ikke engang set de bevægelige detaljer endnu.

Drej på propellerne for at dreje stempelmotorerne i skibet. Løft ankeret, og juster den stramme line mellem masterne. Det får modellen til at se endnu mere ægte ud.

For fans af LEGO og Titanic

Dette LEGO sæt er den perfekte gave til enhver Titanic-fan, men også enhver LEGO vil blive begejstret over den enorme byggeudfordring, som dette skib byder på. Overrask nogen med denne fantastiske udfordring og det fantastiske resultat. Det bliver aldrig kedeligt at kigge på denne model.

Gang på gang vil du blive overrasket over de overvældende detaljer, modellens størrelse og den kolossale ydeevne. Selv folk, der ikke er fans af Titanic, vil kunne se skibets skønhed med denne model.

Den ultimative udfordring

Det største LEGO sæt til dato, med fantastiske detaljer, er den ultimative byggeudfordring for enhver voksen LEGO fan. Tag udfordringen op, og nyd den fantastiske præstation dag efter dag.

Har du allerede det perfekte sted for det legendariske Titanic i tankerne? Så vent ikke længere og få denne fantastiske byggeudfordring!

 • Byg en iøjnefaldende LEGO version af verdens mest berømte passagerskib med LEGO modellen Titanic (10294). Med over 9.000 elementer rummer dette sæt en byggeudfordring, der er værd at nyde.
 • Byg en tro gengivelse af Titanics historiske udseende i denne skibsmodel med størrelsesforholdet 1:200. De autentiske detaljer omfatter over 300 koøjer, den ikoniske bro, redningsbåde, bænke, fragtkran og meget mere.
 • Skibet kan opdeles i 3 sektioner, så der er overblik over det detaljerede indre. Byg og nyd den store trappe, kahytter, spisesal, rygelounge, læsesal og swimmingpool.
 • Byg og udforsk de realistiske funktioner og detaljer i et fungerende skib. Drej skruerne, og se stempelmotorerne dreje indeni.
 • Den kolossale skibsmodel af Titanic er et historisk samlerobjekt og indeholder en udstillingsstand til hver sektion. Tilføj navnepladen til stævnen som den perfekte prik over i'et.
 • En berigende byggeoplevelse for voksne LEGO byggere, historieentusiaster og alle med interesse i historien om Titanic. Det er også en perfekt gaveidé til samlere af historiske samlerobjekter.
 • En af de største og længste LEGO modeller nogensinde med sine over 135 cm i længden, 44 cm i højden og 16 cm i bredden.
 • Dette LEGO samlerobjekt af Titanic indgår i et sortiment af kreative byggesæt til voksne, som elsker smukt design, indviklede detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO klodser er fremstillet af materialer af højeste kvalitet. De er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • For LEGO elementer er sikkerhed og kvalitet i højsædet. Derfor testes de grundigt, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Titanic
SKU
10294
UPC
673419340335
Dele
9090
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
5 300 kr
VIP forhåndssalg
1. november 2021
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.