LEGO Eiffeltårnet 10307

Byg den ultimative version af et af verdens mest elskede vartegn med LEGO modellen af Eiffeltrnet til voksne med 10.001 elementer

lego 10307 eiffeltrnet
  • 10001 Dele
  • LEGO Icons Tema
  • 10307 SKU

Rygterne har været i omløb i et stykke tid, men nu er det officielt. I november 2022 vil det højeste LEGO sæt nogensinde blive udgivet. Det nye LEGO Eiffeltårn er nemlig hele 149 centimeter højt! Og som om det ikke er nok, er dette sæt blandt de sæt med flest elementer. Du bygger det gigantiske …

Læs mere...

Priser LEGO Eiffeltårnet 10307

Lego.com LEGO.com 4 900 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Eiffeltårnet 10307

Rygterne har været i omløb i et stykke tid, men nu er det officielt. I november 2022 vil det højeste LEGO sæt nogensinde blive udgivet. Det nye LEGO Eiffeltårn er nemlig hele 149 centimeter højt! Og som om det ikke er nok, er dette sæt blandt de sæt med flest elementer. Du bygger det gigantiske Eiffeltårn med ikke mindre end 10.001 dele. LEGO 10307 sættet indeholder desuden mange naturtro detaljer, og med dette sæt vil du opleve en byggeoplevelse som aldrig før.

Det er ikke det første LEGO Eiffeltårn, men det største

LEGO Eiffeltårnet 10307

LEGO har tidligere udgivet sæt af Eiffeltårnet, men overgår sig selv med dette nye sæt. Det nyeste sæt af Eiffeltårnet er det højeste sæt til dato og er også enormt virkelighedstro. Mens du bygger, vil du blive ved med at blive overrasket over de mange smukke detaljer, som LEGO har tilføjet til dette sæt. Beundr de mange buer, rækværk, støtter og tværforbindelser, der gør dette tårn til det monument, det er.

Byg Eiffeltårnet ligesom originalen

Det rigtige Eiffeltårn blev bygget i fire dele. Du kan også samle denne LEGO replika af den imponerende bygning i fire dele. Byggeprocessen her følger nøje den samme som det rigtige Eiffeltårn. Det giver dig et unikt indblik i byggeprocessen af dette mesterværk af Gustave Eiffel. Du vil også lære nye byggeteknikker, mens du bygger monumentet, hvilket gør det til en unik oplevelse. Samlingen af Eiffeltårnet kræver en masse byggeerfaring og er derfor velegnet til entusiaster fra 18 år og derover.

Livagtige detaljer

LEGO Eiffeltårnet - Detail 1
LEGO Eiffeltårnet - Detail 2

Dette fantastiske LEGO Eiffeltårn er fuld af fantastiske detaljer. Fra de 3 udsigtsplatforme til elevatorerne og fra omgivelserne til det franske flag på tårnets spids vil du opdage noget nyt hver gang. Både under opførelsen og bagefter vil du blive overrasket over de naturtro detaljer igen og igen. Selv nedefra ligner tårnet det originale. Fra nu af kan du stå under dette imponerende tårn, når du har lyst. Toppen af tårnet er også virkelighedstro. Her finder du Gustave Eiffels eget kontor, og sendemasten mangler heller ikke.

En af de største LEGO modeller, der nogensinde er lavet

Med en højde på 149 centimeter er dette LEGO sæt det højeste LEGO sæt, der hidtil er lavet. De andre dimensioner er også meget imponerende. Tårnet er 57 centimeter bredt og 57 centimeter dybt. Resultatet er et fantastisk tårn, som du vil have lyst til at vise frem for alle. For at gøre det lettere at flytte den store model består den af fire separate dele. Den er også udstyret med håndtag, hvilket gør den nem at flytte.

Mere end bare Eiffeltårnet

LEGO Eiffeltårnet - Detail 3

For at opstille en imponerende og virkelighedstro model er Eiffeltårnet ikke nok. Derfor er du også opmærksom på omgivelserne i dette sæt. Boulevarden under LEGO Eiffeltårnet er blevet udarbejdet i detaljer. Fra træerne og vegetationen til de ægte parisiske bænke og gadelamper. Forestil dig, at du er i den franske by i et stykke tid, mens du sammensætter dette sæt.

En vidunderlig gave til den ægte elsker

Dette fantastiske Eiffeltårn er den ultimative gave til de historieinteresserede. LEGO fans og rejseentusiaster vil helt sikkert også nyde dette smukke sæt. Sættet har en høj pris, men til gengæld får du en fantastisk gave. Denne model vil være et pragteksemplar i din LEGO samling og vil blive ved med at forbløffe i mange år fremover. Vil du gøre plads til dette prydstykke?

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Eiffeltårnet
SKU
10307
UPC
673419355797
Dele
10001
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
4 900 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.