LEGO Mickey Mouses propelfly 10772

Et bygge- og flyvest, der er perfekt til spndende lufteventyr

lego 10772 mickey mouses propelfly
 • 59 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 10772 SKU

Giv børns byggeevner et boost med sættet Mickey Mouses propelfly (10772) fra LEGO ǀ Disney Mickey og venner til børn fra 4 år. Sættet er perfekt til at imponere vennerne på legepladsen. Indeholder et fly, 2 små modeller og en eksklusiv silhuetflise af Mickey, så børn kan tage med Disneys Mickey Mouse på højtflyvende sjov. Nemt …

Læs mere...

Priser LEGO Mickey Mouses propelfly 10772

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legen.dk Legen.dk 99 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Mickey Mouses propelfly 10772

Giv børns byggeevner et boost med sættet Mickey Mouses propelfly (10772) fra LEGO ǀ Disney Mickey og venner til børn fra 4 år. Sættet er perfekt til at imponere vennerne på legepladsen. Indeholder et fly, 2 små modeller og en eksklusiv silhuetflise af Mickey, så børn kan tage med Disneys Mickey Mouse på højtflyvende sjov.

Nemt at bygge og lege med
Dette LEGO 4+-flysæt er fyldt med inspirerende elementer, der sikrer børn en god legeoplevelse, samt en startklods til at starte byggeriet. Hver pose med klodser indeholder en komplet model, som børn kan bygge for at sætte hurtigt gang i legen!

Masser af familiesjov
4+-sæt er en fantastisk måde for voksne at have det sjovt med børn på. Sættet omfatter enkel billedvejledning, så børn sagtens kan bygge uden at kunne læse. Indeholder også Instructions PLUS, der findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger. I appen kan børn tydeligt følge med i byggeprocessen og gemme deres fremskridt, så de når som helst kan vende tilbage til byggeriet.

 • Det spændende LEGO ǀ Disney sæt Mickey Mouses propelfly (10772) til børn er fyldt med sjov rolleleg og styrker byggeevnerne, når de klargør og flyver i et sejt fly.
 • En perfekt gave til børn fra 4 år, der gerne vil imponere på legepladsen! Overrask et barn med en kreativ gave, der er med til opøve byggeevner, styrker fantasien og underholder i timevis.
 • Bærbar til leg på farten. Byggelegetøjet omfatter et fly med et startklodschassis som hjælp til at få gang i byggeriet, så der er mere tid til at lege, samt en minifigur og en eksklusiv Mickey-flise!
 • Dette LEGO ǀ Disney sæt er fyldt med sjove detaljer og tilbehør, bl.a. et værktøjsstativ til vedligeholdelse med elementer af skruenøgle og sprayflaske, samt et lille flag, der kan bygges og give endnu flere muligheder for rolleleg.
 • Sættet er over 6 cm højt og 14 cm bredt og er dermed fremragende til leg uden begrænsninger. Eftersom det er kompatibelt med andre LEGO klodser, kan det også udvides, i takt med at børns tro på egne byggeevner vokser.
 • Giv unge byggere en stor oplevelse med enkel billedvejledning, så de kan bygge uden at kunne læse, og find muligheder for at zoome og gemme fremskridt i den digitale guide Instructions PLUS!
 • 4+-sæt er en sjov måde for børn at lære at bygge på, samtidig med at de styrker selvtilliden med nemme byggetrin. Sættene lader børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op og bygge med gang efter gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Mickey Mouses propelfly
SKU
10772
EAN
5702016913941
UPC
673419340595
Dele
59
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.