LEGO Mickey Mouse og Anders Ands bondegård 10775

Lrerigt legetjsbyggest til omsorgsfuld leg med bondegrdens dyr

lego 10775 mickey mouse og anders ands bondegard
 • 118 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 10775 SKU

Sættet Mickey Mouse og Anders Ands bondegård (10775) fra LEGO ǀ Disney Mickey og venner er fyldt med udviklende aktiviteter, som kan booste koncentrationsevnen og evnen til problemløsning samt øge børns viljestyrke. Sættet indeholder en lade, traktor og dyr (bl.a. en hest til en minifigur og et får, der er helt nyt i LEGO systemet). Lavet …

Læs mere...

Priser LEGO Mickey Mouse og Anders Ands bondegård 10775

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Mickey Mouse og Anders Ands bondegård 10775

Sættet Mickey Mouse og Anders Ands bondegård (10775) fra LEGO ǀ Disney Mickey og venner er fyldt med udviklende aktiviteter, som kan booste koncentrationsevnen og evnen til problemløsning samt øge børns viljestyrke. Sættet indeholder en lade, traktor og dyr (bl.a. en hest til en minifigur og et får, der er helt nyt i LEGO systemet).

Lavet til at lege med
Dette LEGO 4+-bondegårdslegetøj indeholder 2 startklodselementer, der starter byggeriet og sikrer, at børn får en god bygge- og legeoplevelse. Hver pose med klodser indeholder en komplet model, som børn kan bygge for at sætte legen hurtigt i gang!

Kreativt familiesjov
4+-sæt er den perfekte måde for voksne at dele den sjove byggeoplevelse med børn på. Sættet omfatter enkel billedvejledning – perfekt til børn, der endnu ikke kan læse. Det indeholder også Instructions PLUS, der findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger, hvor børn tydeligt kan følge med i byggeprocessen, gemme deres fremskridt og vende tilbage til byggeriet, når de vil.

 • Det fordybende LEGO ǀ Disney sæt Mickey Mouse og Anders Ands bondegård (10775) er fyldt med stimulerende rolleleg og styrker børns byggeevner, når de tager sig af alle dyrene.
 • En perfekt gave til børn fra 4 år, der gerne vil imponere på legepladsen! Overrask et barn med denne kreative gave, der er med til opøve byggeevner, styrker fantasien og underholder i timevis.
 • Masser af detaljer udvider legen. Sættet omfatter en lade og traktor med startklodselementer som hjælp til at få gang i byggeriet, så der er mere tid til sjov, samt 2 minifigurer og 4 dyrefigurer!
 • Dette LEGO ǀ Disney sæt er fuldt af funktioner og tilbehør, bl.a. et hejsespil på laden og et hønsehus, der kan bygges, samt værktøj, frugt, grøntsager og et æg, der alt sammen gør rollelegen endnu sjovere.
 • Dette omfattende sæt indeholder en lade, der er over 13 cm høj og 12 cm bred. Eftersom det er kompatibelt med andre LEGO klodser, kan det også udvides, i takt med at børns byggeevner vokser.
 • Giv unge byggere en stor oplevelse med enkel billedvejledning, så de kan bygge uden at kunne læse, og find muligheder for at zoome og gemme fremskridt i den digitale guide Instructions PLUS!
 • 4+-sæt er en sjov måde for børn at lære at bygge på, samtidig med at de styrker selvtilliden med nemme byggetrin. Sættene lader børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op og bygge med gang efter gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Mickey Mouse og Anders Ands bondegård
SKU
10775
EAN
5702016913156
UPC
673419339803
Dele
118
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.